Celebrity News

Od javnosti ga krije godinama: Ovo je dečko Ksenije Knežević (video)

Dečko Ksenije Knežević najveća je podrška pevačici već godinama, ipak, da bi održali skladan odnos, Ksenija je odabrala da ga skriva od radoznalih pogleda javnosti. Iako su u ljubavi već godinama, javnost tek sada ima priliku da ga upozna...

Od javnosti ga krije godinama: Ovo je dečko Ksenije Knežević (video)

Iako je trenutno jedina članica grupe "Hurricane", koja je emotivno ispunjena, Ksenija bira da svoj privatni život zadrži za sebe. Srećno je zaljubljena i to nikada nije krila, ali je svog izabranika vešto skrivala u javnosti.

Ipak, video, koji se pojavio na jednom "fan page-u" na trenutno popularnoj mreži "TikTok" otkrio je kako Ksenija i njen dečko izgledaju kada su zajedno, a javnost je konačno imala prilike da upozna misterioznog momka, koga ljubi lepa Uraganka.

Pročitajte: Zašto Ksenija Knežević još ne želi da se uda?

Iako o emotivnom partneru ne priča često, Ksenija je jednom prilikom otkrila da je sigurna u svoj izbor i da će jednoga dana baš sa njim stati na ludi kamen.

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga - rekla je ona. 

 

Komentari (0)

Loading