Celebrity News

Ana i Miloš Ivanović nemaju ništa zajedničko: Pogledajte čime se bavi i kako živi brat slavne teniserke

Brat Ane Ivanović ostao je misterija široj javnosti, ali neke razlike među njima postale su previše očigledne.

Ana i Miloš Ivanović nemaju ništa zajedničko: Pogledajte čime se bavi i kako živi brat slavne teniserke

Gotovo čitavog svog odraslog života Miloš Ivanović (31) živeo je u senci svoje poznate sestre Ane, ali utisak je da je njegovom karakteru ta hladovina i naročito prijala. Za razliku od svetski znane lepotice koja je, nekada silom prilika, a nekad na sopstveno zadovoljstvo bila pod reflektorima Miloš je birao drugačiji put i, po svemu sudeći, tu samo počinju razlike između mladih snaga porodice Ivanović.

Dok je Ana krčila težak put ka poziciji svetskog broja jedan, nije bilo lako ni zgodnom preduzetniku koji je uspeh ipak potražio u biznisu. Poznato je da, između ostalih poslova, Miloš poseduje radnju sa po meri kreiranim košuljama i drugim modnim detaljima, po čemu se može reći da je daleko sličniji sa sadašnjom suprugom Draganom, nego sa sestrom.

Pročitajte: Iznenadiće vas kako su se upoznali Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Ana je pronašla porodični raj sa suprugom Bastijanom izvan granica naše zemlje, ali Miloš je rešio da ostane u Srbiji gde sa suprugom podiže njihovog sina Vida. Suprugu je upoznao preko zajedničkog prijatelja u teretani, a vrlo brzo shvatili su da je to ljubav na prvi pogled pa su se već naredne godine uzeli tokom raskošne ceremonije u jednom beogradskom hotelu.

- Vrlo brzo nakon našeg upoznavanja, shvatio sam da bih voleo da mi Dragana bude supruga. Pored nesporne lepote, ona poseduje neverovatnu energiju koja mi prija. Dragana je veoma razumna devojka, s njom je sve lako i to mi veoma prija. Ona voli da sluša i razgovara, što je danas retkost. Voleo bih da ljubav sa njom potraje za ceo život - rekao je tada Miloš u ekskluzivnom intervjuu za “Story".

Pročitajte: Dragana Džajić obožava supruga: Uvek si pred mojim očima, u srcu i mislima - divan i božanstven!

Boško Karanović

 

Kako se njegova draga supruga kasnije pohvalila, Miloš je besprekoran tata koji joj se našao u svemu, naročito tokom perioda u kojem je morala da iznese rizičnu trudnoću. Džajina ćerka ne krije da je njen suprug pravi čovek za ispunjenje želja svake žene koja mašta o porodičnom životu.

Komentari (0)

Loading