Celebrity News

KAKAV LUKSUZ! Zavirite u Novakov i Jelenin stan u Monte Karlu od šest miliona evra

Autor: | 15/04/2021

Stan Novaka Đokovića u Monte Karlu s prelepim pogledom na more samo je jedna od nekoliko nekretnina koje najbolji teniser na svetu poseduje.

KAKAV LUKSUZ! Zavirite u Novakov i Jelenin stan u Monte Karlu od šest miliona evra

Luksuzan stan Novaka Đokovića koji se nalazi na prestižnoj lokaciji vredi oko šest miliona evra, a posebna pogodnost Monte Karla jeste to što najveći teniski eksperti žive u tom gradu.

Đoković ima državljanstvo Monaka i to je jedan od razloga zbog koga je Monte Karlo postao glavna baza za njega i njegovu porodicu.

Još kad je imao 17 godina, bio je oduševljen ovim gradom, čak i kada nije živeo u njemu.

printscreen

 

– Ovde je oduvek bila moja teniska baza, čak i kad sam živeo u Srbiji. Sviđa mi se da ovde imam svoje mesto gde mogu da se fokusiram na tenis i to mi je veoma važno – rekao je pre nekoliko godina za „Tennis World”.

Pročitajte: Novak Đoković - Porodica me čini srećnijim od svih trofeja

printscreen

 

Iako je pomenuti grad centar teniskog sveta, Novak i Jelena su želeli da svoj dom prilagode potrebama svakog člana porodice. Posebno su se pobrinuli da deci bude što udobnije i da imaju svoj prostor za igranje.

U centru stana je prostrana dnevna soba s velikim televizorom na kome se pomno prate tatini teniski mečevi.

Pročitajte: Novak Đoković se potpuno raznežio - Heroju tatin, hvala ti!

Stefan i Tara imaju svoj kutak i malu biblioteku s dečjim knjigama i igračkama, gde provode najviše vremena. Tu mama Jelena organizuje razne zanimljive i kreativne radionice za svoje mališane.

Pročitajte: Novak i Jelena Đoković jači od tračeva - Bračna kriza je laž, ovo je odgovor na nju!

 

Jelena Đoković, kao vredna poslovna žena, jedan deo stana preuredila je u kancelariju za rad od kuće. U blizini se nalazi i velika biblioteka prepuna knjiga u kojima posebno uživa.

 

 

 

Komentari (0)

Loading