Celebrity News

Pogledajte kako izgleda luksuzna kuća u Novom Pazaru koju je Emina Jahović ustupila turskom konzulatu!

Kuća Emine Jahović, u rodnom Novom Pazaru, renovirana je po meri turskog konzula, pogledajte kako sada izgleda

Pogledajte kako izgleda luksuzna kuća u Novom Pazaru koju je Emina Jahović ustupila turskom konzulatu!

Kuća u kojoj su Emina Jahović i njen brat Mirsad odrasli, renovirana je i pretvorena u turski konzulat, a poznata pevačica i uspešni košarkaš, prema rečima komšija, u renoviranje kuće uložili su čak 200.000 evra.

- Mnogo novca su Emina i njen brat Mirsad uložili u ovu kuću, iako retko dolaze u Novi Pazar. Možda je i dve godine prošlo otkako sam je poslednji put videla. Kada dođe u rodni grad, komšije ne obilazi, jer nema ona vremena za takva druženja - rekla je jednom prilikom za "Alo" komšinica muzičke zvzede.

Pročitajte: Emina Jahović i Mustafa Sandal - Mama i tata se igraju rata

youtube printscreen

- Ranije je na tom mestu bila njihova stara porodična kuća na dva sprata koja je potpuno rekonstruisana i dodatno proširena. Nije to moglo da košta manje od 200.000 evra jer su korišćeni najkvalitetniji materijali. Dovoljno je da vidite fasadu i stolariju na zidovima i da vam bude jasno da je sve to preskupo  - dodala je dobro upućena komšinica i otkrila šta skriva unutrašnjost velelepne kuće:

- Deo nameštaja je dopremljen sa sajma u Beogradu, a drugi deo inostranstva. Danima su stizali kamioni sa foteljama, komodama, sofama, plakarima... Ko zna koliko je tek za nameštaj potrošila novca. A i neka je, treba da živi u luksuzu.

Porodična kuća Emine Jahović u Novom Pazaru od nedavno je konzulat republike Turske, a na ovaj potez porodica se odlučila jer u poslednje vreme sve ređe posećuje porodični dom.

Pročitajte: Emina Jahović o novoj ljubavi - Neće biti lako!

youtube printscreen

 

- Istina je, iznajmili smo kuću u Novom Pazaru turskom konzulatu, jer je 11 meseci godišnje prazna, a velika je - istakla je pevačica pa dodala:

- Mirsad i ja retko kad idemo u Pazar, a majka nam je skoro uvek u Beogradu, kod sestre, ili je kod nas u Istanbulu - prenosi njene reči "Ekskluzivno".

Komentari (0)

Loading