Celebrity News

Iznenadićete se: Ova lepotica poljupcem čestitala rođendan Slavenu Došlu (foto)

Emotivni život Slavena Došla, miljenika pripadnica lepšeg pola, oduvek je intrigirao javnos, pa je tako i fotografija, koja se povodom njegovog 30. rođendana pojavila na "Instagramu" podigla veliku prašinu u javnosti.

Iznenadićete se: Ova lepotica poljupcem čestitala rođendan Slavenu Došlu (foto)

Naime, atraktivni glumac, o čijem se emotivnom životu malo zna, proslavio je trideseti rođendan. Kako je u pitanju jubilej i slavlje nije moglo izostati, proslavu je upriličio u prirodi, na otvorenom, a društvo su mu tog dana pravili najbliži ljudi.

Ipak, mnogi su se zapitali, da li se među zvanicama krije i izabranica njegovog srca. Da li Slaven Došlo ima devojku, ili ne, medijima još uvek nije poznato, pa ipak, jedna fotografija, koja se na "Instagramu" pojavila, podigla je prašinu i mnogi su se po ko zna koji put zapitali, da li je ova lepotica, koja je glumcu rođendan čestitala poljupcem, osvojila njegovo srce.

Pročitajte: Slaven Došlo - Pogađaju me predrasude o meni

Naime, Slavenova koleginica i drugarica, glumica Matea Milosavljević na svom "Instagramu" objavila je pomenutu foto čestitku, uz koju stoji i opis:

- Omiljena osobice srećan ti divan dan! Mnogo ovakvih osmeha i zagrljaja ti želim. Volim te - napisala je glumica i tako još jednom javnosti dala povoda da postavi već postavljano pitanje, da li su ona i Slaven emotivni partneri.

Pročitajte: Slaven Došlo - Nova ljubav i najverniji partner za putovanje

Na to pitanje, koje se zbog bliskosti, među mladim kolegama, neretko postavlja, glumica je jednom prilikom i odgovorila:

‒ Mnogi i van društvenih mreža misle da smo zajedno, a zapravo smo najbolji prijatelji. Bolje da me povezuju s njim, nego s nekim bez veze. Ako baš moraju da o meni pišu na taj način, onda neka mi ni ubuduće ne menjaju Slavena... - rekla je jednom prilikom za "Hello!".

Komentari (0)

Loading