Celebrity News

Otkriveno zašto su Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović nestali iz javnosti

Autor: | 12/04/2021

Ceca Ražnatović i njen dečko Bogdan Srejović postali su prava meta javnosti, posebno jer su se, nakon perioda čestih zajedničkih putovanja i druženja, potpuno povukli.

Otkriveno zašto su Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović nestali iz javnosti

Zaljubljeni par Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović koga svi pratioci sa ushićenjem prate na „Instagramu” i jedva čekaju gde će i šta će sledeće uraditi, jednostavno je nestao.

Za to postoji jak razlog jer se Bogdan Srejović, navodno, razboleo. Sredinom marta se požalio da mu nije dobro i da ima povišenu temperaturu, nakon čega je testiranjem zaključeno da je pozitivan na koronavirus.

Čim je to saznala, balkanska zvezda Ceca je insistirala da ga ona neguje, te se Bogdan na dve nedelje preselio u njenu vilu, navodi izvor „Informera”.

Pročitajte: Zaljubljeni Ceca i Bogdan u strasnom zagrljaju-gde su sada otišli?

– Bogdan se sredinom marta požalio Ceci da se ne oseća dobro. Žalio se na malaksalost i povišenu temperaturu i odmah se javio doktoru. Testirao se na koronu i tad je saznao da je zaražen – priča izvor blizak poznatom paru i dodaje de je Srejović odmah spakovao kofere i došao kod Ražnatovićeve.

– Ceca je predložila Bogdanu da se iz momačkog stana, koji iznajmljuje na Novom Beogradu, preseli u vilu na Dedinju. Rekla mu je da ne brine za nju jer ona ima antitela, te da mu neće biti dosadno kod nje i da će ona da ga neguje. On je to oduševljeno prihvatio i pune dve nedelje je proveo u izolaciji kod Cece. Ona se prema njemu ponašala divno, često mu je merila temperaturu, kupovala mu lekove i vitamine, kuvala čajeve... Ma, ništa joj nije bilo teško.

Prema rečima njihovog zajedničkog prijatelja, pevačici i menadžeru karantin nije nimalo teško pao.

Pročitajte: Veliki korak u vezi: Ceca i Bogdan uradili najvažnije

Instagram prntscr

 

– Po ceo dan su gledali filmove i serije. Koronavirus ih je zbližio i učvrstio njihovu vezu jer su prvi put otkad su se smuvali, što je bilo pre nekoliko meseci, zajedno proveli pod istim krovom toliko vremena. Bogdan je izlazio iz Cecine vile samo kad je išao na pregled kod lekara – priča izvor.

Kako prenose domaći mediji, zaljubljeni par bio je sam u kući.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading