Celebrity News

Tviter gori zbog ovog poteza Jelene Rozge! Sad više nema sumnje da ne voli Severinu

Autor: | 12/04/2021

Jelena Rozga i Severina su sugrađanke, sličnih su godina i obe su velike zvezde. Na estradnoj sceni to je sasvim dovoljno za rivalitet.

Tviter gori zbog ovog poteza Jelene Rozge! Sad više nema sumnje da ne voli Severinu

Njihov sukob datira još od 2010. godine kada je Jelena Rozga izjavila da je jedini ženski izvođač koji je rasprodao sve karte za koncert u splitskoj areni iako je pre nje koncert u istoj hali imala Severina.

Seve se uvredila i koleginice više nikada nisu progovorile ni reč iako pre ovog bile u korektnim odnosima, čak su jednom prilikom imale zajednički nastup na splitskom festivalu. 


Poslednji potez Jelene Rozge protumačen je kao otvoreno pokazivanje netrpeljivosti. Naime, tokom vikenda objavljena je reklama u kojoj učestvuju Severina i Gordan Bogdan, inače deo kampanje protiv govora mržnje u republikama bivše Jugoslavije.

Pročitajte: Jelena Rozga oduševila - Video star dve i po decenije ne prestaje da se komentariše

Instagram

 

Sve javne ličnosti koje su podelile ovaj klip tagovali su Severinu, samo je Rozga šerovala klip Gorana Bogdana. Evo kako to komentarišu njihovi fanovi na Tviteru: 

- Inače, njih dve u intervjuima izbegavaju da pomenu jedna drugu, ali ovi i slični gestovi dovoljno pokazuju da su odnosi između dve Splićanke trajno narušeni. 
 

Komentari (0)

Loading