Celebrity News

SUZE u emisiji: Šta je rasplakalo Dajanu Paunović?

Suze Dajane Paunović u emisiji "Magazin In" raznežile su javnost, a voditeljka, govoreći o najtežem periodu u životu, nije mogla da sakrije emocije. Pomoć u najtežim trenucima bila joj je dugogodišnja prijateljica i kuma, a nakon što je težak period ostao iza njih, prijateljstvo je postalo neraskidivo.

SUZE u emisiji: Šta je rasplakalo Dajanu Paunović?

Voditeljka se gostujući u pomenutoj emisiji prisetila teških trenutaka i sa gledaocima u studiu podelila samo jednu u nizu situacija, kada je njena kuma Ilda Šaulić dokazala da je prijateljstvo koje imaju neraskidivo. Govoreći o teškom periodu, Dajana Paunović ipak nije mogla da sakrije emocije, pa je u emisiji pustila i suze, koje su raznežile gledaoce.

youtube printscreen

 

- Moj sin je imao jedan zdravstveni problem koji je morao operativno da se reši, ja sam to jako teško doživela... Jutro nakon toga Ilda je bila ta koja je došla, spustila kofer i došla kod mene i mog deteta. Sećam se, ljubila me je tad u glavu, to su zaista neki trenuci - rekla je kroz suze Dajana, a onda se zahvalila prisutnoj prijateljici.

Pročitajte: Dajana Paunović donela životnu odluku - Gde će nastaviti karijeru?

youtube printscreen

 

- Hvala joj na kumstvu i što je moj prijatelj za ceo život.

Dajana i Ilda dokaz su da su prijateljstva na domaćoj sceni moguća, iskrena i prava.

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading