Celebrity News

O ovome je dugo ćutala: Dve godine od raskida veridbe Marina Visković konačno otkrila razlog!

Autor: | 07/04/2021

Raskid veridbe Marine Visković svojevremeno je uzburkao javnost. Dok su svi očekivali svadbena zvona, Marina i njen tadašnji verenik Mirko Vuković odlučili su da na deceniju dugu ljubavnu priču stave tačku.

O ovome je dugo ćutala: Dve godine od raskida veridbe Marina Visković konačno otkrila razlog!

Pevačica Marina Visković je dugo nakon raskida veridbe odbijala da govori o svom bivšem vereniku. U to vreme, još uvek "bolnu ranu" nije želela da otvara, pričajući javno o krahu ljubavi.

Ipak, dve godine nakon raskida veridbe, sasvim slučajno, govoreći o novoj pesmi, koja je autobiografska, Marina je otkrila i zbog čega su se ona i Mirko rastali.

- Povređivali smo jedno drugo, dešavalo se svašta. Ne bih želela ništa posebno da izdvajam - rekla je pevačica za "Alo".

Veliku podršku u teškom periodu su joj dali njeni prijatelji, koji nisu dozvoli da padne kad joj je bilo najteže, ali i njen voljeni ljubimac Atila.

Pročitajte: Marina Visković prvi put nakon operacije tumora - Osećam se sjajno!

Spas je našla u svom poslu kome se maksimalno posvetila.

- Nisam se dugo pojavljivala u javnosti i nisam davala izjave tim povodom, ali shvatam da to moju publiku zanima. Teško je, ali hoću da radim i da u tome nalazim spas, jer me to opušta, inspiriše i izvlači iz mene neke druge stvari. Da se zatvaram u kuću, nemam od toga ništa, rekla je Marina ranije za “Blic”.

Priznala je i da joj je još uvek teško da o tome priča:

 - Ne mogu da kažem da sam ga prebolela. Ja ću uvek da gajim emocije prema njemu, on je deo mog života i to će tako biti.

Komentari (0)

Loading