Celebrity News

Mamina slika i prilika: Atina Tošić osvaja društvene mreže (foto)

Atina Tošić, dvanaestogodišnja ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, pravi je dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla. Ona je, naime, slika i prilika svoje majke, a osim što je fizička sličnost neverovatna, njih dve, kako se čini, dele istu strast prema kameri, modi i "make up-u".

Mamina slika i prilika: Atina Tošić osvaja društvene mreže (foto)

Ćerka Jelene Karleuše, baš kao i njena mama, pokorila je društvene mreže. Danas je uspešna "Tiktokerka", njeni snimci na pomenutoj mreži broje hiljade pregleda, a na "Instagramu" je prati čak 129 hiljada ljudi.

Čini se da je Atina na dobrom putu da vremenom stigne, svoju majku, koja je prava "Instagram" zvezda, koju danas prati čak 2 miliona i 300 hiljada ljudi širom sveta.

Pročitajte: Kuća Jelene Karleuše je prava oaza luksuza, a kako izgleda soba Atine Tošić? (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by atina tosic (@atiinatosic)

Devojčica, koja ima samo 12 godina već je pravi modni uzor tinejdžerkama, a mnogi bi poželeli da žive njen život, jer se čini da je ćerkama Jelene Karleuše i Duška Tošića svaka želja ispunjena.

O sličnosti sa svojom starijom ćerkom i Diva je neretko govorila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by atina tosic (@atiinatosic)

- Atina ne zna da li će biti odbojkašica, plesačica, manekenka, glumica...sve ona hoće, tu je na mamu - rekla je jednom prilikom Jelena za "Telegraf Jetset".

Ako je suditi po karijeri mlade "Influenserke" koju Atina sada gradi, od nje nas tek očekuju velike stvari, jer kao što je već očigledno, ona je Jelenin odraz u ogledalu.

Pročitajte: Bajkovita dekoracija, raskošna gozba - Ćerke Jelene Karleuše proslavile rođendan, a što svi pričaju o mami (foto/video)

Komentari (0)

Loading