Celebrity News

Srđan Đoković besan: Mom sinu je učinjena velika nepravda!

Srđan Đoković, koji je svom sinu tokom cele karijere bio najveća podrška, veoma teško podnosi loše komentare na Novakov račun, kojih je u poslednje vreme u svetskim medijima nažalost bilo.

Srđan Đoković besan: Mom sinu je učinjena velika nepravda!

Čini se da svet nikako ne može da prihvati Novakov uspeh, što njegovog oca izuzetno boli, s obzirom da zna koliko truda i rada Novak svakodnevno ulaže u svoju karijeru. Ipak, najbolniji udarac definitivno je specijalna ATP nagrada za najboljeg fer plej igrača, koju Novak ponovo nije dobio, dok Federer ima čak 15 pomenutih nagrada.

- Kroz čitavu karijeru on je svojim odnosom prema domaćinima, protivnicima, pokazao da je pre svega dobar čovek. Ko osim Novaka kad izgubi zagrli protivnika i kaže mu bravo majstore, svaka čast, bio si bolji od mene? Drugi to urade retko kad i ponekad, a Novak uvek. I koliko puta je dobio ATP godišnju nagradu za fer plej? Pa nijednom! A koliko puta je Federer dobio? Pa jedno 15 najmanje, što je strašno - rekao je Srđan Đoković za hrvatske medije.

Pročitajte: Srđan Đoković o odnosu sa Novakom - Može da kaže šta hoće, ali ja sam njega napravio, ne on mene

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Na Novaka je, kako kaže, posebno ponosan zbog njegove psihičke snage i stabilnosti.

- On je najbolji i sve u svetskom tenisu zavisi od njega. On može izgubiti, ali ne zato jer ga je protivnik nadigrao, nego zato jer mu je on dozvolio da ga pobedi. Što se tiče mene ja sam bio i uvek sam optimista u životu, ali on je sve moje snove kad je u pitanju njegova teniska karijera ostvario pre četiri-pet godina. Ovo sve što čini idalje je neverovatno i ne samo za Srbiju već i za čitav region. Što se tiče njega i njegove karijere, to je stvarno bajka koja i danas traje - rekao je ponosni otac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Komentari (0)

Loading