Celebrity News

Ivana Maksimović iskreno: Bilo mi je teško na početku

Trudna Ivana Maksimović preselila se sa sinom Filipom kod svog supruga, košarkaša Danila Anđušića, u Francusku kako bi mu bila podrška.

Ivana Maksimović iskreno: Bilo mi je teško na početku

Trudna Ivana Maksimović zbog policijskog časa svakako ne može da trenira pa je odlučila da je najbolje da porodica bude na okupu kako bi što više uživali u zajedničkom vremenu. Priznaje da joj nije lako, jer joj ova trudnoća mnogo teže pada nego prethodna.

Svetski poznata strelkinja veoma je srećna što su zajedno i što mogu da budu najveća podrška tati u ovoj sezoni koja mu je, po njenom mišljenju, najbolja u karijeri. 

Raduju se svakom zajedničkom trenutku, i trude se da i pored pandemije i ludila uživaju koliko god je to moguće.

Zbog blagoslovenog stanja, Ivana teže podnosi putovanje, ali uspeli su da prevaziđu i te probleme.

Pročitajte: Ivana Maksimović - Uzbuđenje pred novim životnim poglavljem

 

– Protekla dva meseca su, iskreno, bila malo turbulentna. Kao i svaki početak, teško je. Malo teže podnosim sve nego u prvoj trudnoći, tako da mi je bilo za nijansu teže da putujem. Srećom, moja mama je bila tri nedelje kod nas. Dosta mi je pomagala, pa Danilo i Filip nisu osetili neki nedostatak. Uspeli smo da prevaziđemo taj prvi nalet, koji je zaista bio teži. Bolje se osećam i sada je sve lakše.

Zbog cele situacije s virusom korona, većina trudnica je uplašena, ali ne i Ivana koja tvrdi da su oni to već uspešno savladali.

– Ne, nisam se plašila. O tome nisam razmišljala. Mi smo koronu preležali prošle godine, tako da smo znali kako ona funkcioniše i kako se s njom čovek bori. Ali kada je bilo priče da li ostati trudan ili ne, uopšte nisam mislila o koroni, već o našim planovima za budućnost. Razmišljala sam gde ćemo živeti, da li ćemo biti zajedno... Na kraju se ispostavilo kao prava odluka zato što ovo vreme mogu da iskoristim da se posvetim sebi i proširenju porodice. Zbog policijskog časa u Francuskoj ne mogu da se bavim sportom koji volim, koji mi je prva ljubav i mnoge stvari su odložene. Ovo mi je dobrodošlo da ostvarim ovu želju, koja nam je bila najbitnija.

Pročitajte: Njena doza sreće - Ivana Maksimović sa suprugom i sinom u Španiji uživaju u ljubavi, suncu i čokoladi! (foto)

Instagram screenshot

 

Prinovi u porodici se najviše obradovao sin Filip, ali i njen suprug Danilo.

– Filip u početku nije razumeo šta se dešava, ali sada, kako stomak raste, počeo je da shvata. Više mu pričamo o bebi i šta će zajedno raditi i kako će to izgledati. Mislim da će biti malo ljubomoran, kao svako dete, ali to je normalno. Na nama je da mu celu situaciju približimo na najbolji mogući način da, kada beba dođe, bude sve kako treba – rekla je Ivana za „Blic”.

Ivana još uvek nije odlučila gde će se poroditi, jer dosta toga zavisi i od poslovnog angažmana njenog supruga.

– Ne znam gde ćemo biti sledeće sezone. Danilo ima ugovor do kraja juna, a s obzirom na to da je meni termin u septembru, ne znam gde ćemo biti i kako će se sve odvijati. Iskreno, o tome ne razmišljam. Kao i u Beogradu, i ovde imam vrhunske stručnjake, doktore koji su pratili moju prvu trudnoću, tako da sam sigurna i mirna. Nije mi teško da se organizujem, dođem u Beograd ili otputujem negde jer imam vrhunski tim ljudi koji brine o meni.

Komentari (0)

Loading