Celebrity News

Tatjana Tat: Prema mojim ćerkama Nenad ume da bude strog

Autor: | 28/03/2021

Pred ulazak u desetu godinu svoje skladne veze poznati par samim tim sve više stiče pravo da se nazove jednim od dugovečnijih na našoj javnoj sceni, a svoju ljubav voleli bi da ozvaniče ceremonijom koju će pamtiti čitavog života, iako tvrde da ne čekaju papir da bi sve ovo vreme bili istinski srećni u svojoj ljubavi

Tatjana Tat: Prema mojim ćerkama Nenad ume da bude strog

Tatjana, nedavno se u Parizu udala vaša starija ćerka Elodi.

-Tako je, žao nam je što nismo mogli da napravimo veliko slavlje, već je prisustvovalo samo šest zvanica. Mnogo smo srećni zbog nje, kao i zbog sve naše dece. Moja mlađa ćerka Tamara upisala je fakultet godinu dana ranije i studira ekonomiju. Nenadove ćerke su predivne devojke. Prezadovoljna sam što nisu upale u teške situacije i što su umele da izaberu pravo okruženje za sebe.

-Drago mi je zbog uspeha koje postiže Ksenija sa grupom “Hurricane”, i nastojim da joj pomognem svojim iskustvom u muzičkom biznisu. Ipak, moram priznati da je ona već sada izgradila vrlo jasan stav o svemu i trezvena je, što mi se dopada. Moja mlađa ćerka Andrea takođe se sprema da počne nešto da radi. Ona je uvek bila mali buntovnik, drugačija je od Ksenije, koja je suptilna i ženstvena. Andrea ima svoj muzički izraz koji nije toliko komercijalan i znam da će imati teži put od starije sestre. Nedostaje joj postojanost jer ume da joj padne samopouzdanje pa se okrene drugim stvarima, umesto da gura ka onome što želi -kazao je Nenad Knežević Knez.

Pročitajte: Rođendanska proslava za pamćenje Nenad Knežević Knez -Počinjem novi život

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Knez (@kneznenad)

Tanja, da li je Nenad strog prema vašim ćerkama?

-Nenad se ovako ne čini kao strog čovek, ali zna da bude. Doduše, ćerkama u svemu pristupa kroz šalu, pa mu one na taj način često i više otkriju nego meni. Drago mi je što osećaju slobodu da mu se povere, to znači da su u njemu prepoznale sve one kvalitete koje sam i ja.

Nenade, u čemu ste najrigorozniji kada su u pitanju vaše ćerke?

-Uvek želim da znam gde su mi ćerke i najviše se naljutim na njih kada mi se ne jave. Kada je Ksenija u pitanju, više ne moram da brinem, video sam da ima zaštitnika kraj sebe. Upoznao sam njenog dečka, sjajan je momak i vrlo pažljiv prema mojoj ćerki, što mi je veoma bitno. Takođe je i sposoban. Arhitekta je, sam je sebi našao posao i radi u jednoj privatnoj firmi. On i ja smo se prepoznali u gurmanluku jer on uživa da priprema hranu. Nedavno smo bili svi zajedno na odmoru u Crnoj Gori gde je briljirao. Tu je položio ispit.

 

Komentari (0)

Loading