Celebrity News

Novi dokazi u slučaju Milene Radulović: Devojke govore istinu

Silovanje Milene Radulović i njenih koleginica ponovo je „podiglo prašinu” jer su isplivali novi dokazi koji potvrđuju da su glumice govorile istinu i da su bile seksualno zlostavljane.

Novi dokazi u slučaju Milene Radulović: Devojke govore istinu

Silovanje Milene Radulović i još osam devojaka od strane nastavnika glume Miroslava Mike Aleksića šokiralo je javnost pre nekoliko meseci, a sada stižu dokazi koji potvrđuju izjave žrtava.

Sve devojke koje su optužile nastavnika za polno zlostavljanje, među kojima i Milena Radulović i Iva Ilinčići govorile su istinu, potvrđuje njihovo psihološko veštačenje.

Advokat nekoliko žrtava u ovom procesu Jugoslav Tintor kaže da je istraživanje sprovela komisija neuropsihijatara i psihologa koji su zaključili da su one pretrpele teške psihološke traume.

Pročitajte: Ispovest Milene Radulović šokirala Srbiju - Mika Aleksić me silovao kada sam imala 17 godina

 

– Dobili smo nalaze i mišljenja, koja se razlikuju od žrtve do žrtve, ali u suštini potvrđuju njihove iskaze i pojačavaju optužbu protiv okrivljenog – naglasio je advokat.

Prema nalazu komisije, iskazi devet devojaka koje su svedočile su tačni. One su govorile iskreno i otvoreno, potvrđuju stručnjaci i nisu sklone laganju, izmišljanju priča i tome slično, prenosi portal „Mondo”.

Strahote koje su ove devojke pretrpele nemerljive su i ostaviće trag u njihovim životima. Međutim, želja da istupanjem i priznanjem onoga što su doživele ohrabre druge devojke i žene koje su takođe bile žrtve seksualnog zlostavljanja, jača je od svega.

Ukoliko tužilaštvo ne bude tražilo izvođenje još nekih dokaza, istraga bi ovim veštačenjem mogla da se okonča, a potom da usledi odluka o podizanju optužnice

 

Pročitajte: Prvo javno pojavljivanje Milene Radulović nakon šokantnog priznanja

 

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić se tereti za silovanje i polno uznemiravanje devet polaznica svoje škole u periodu od 2008. do 2020. godine. Istraga je već pri kraju, a učitelju glume stavlja se na teret 19 krivičnih dela na štetu 10 devojaka, i to osam silovanja i 11 slučajeva polnog uznemiravanja.

Komentari (0)

Loading