Celebrity News

Marina Gagić i Darko Lazić sukobili mišljenja - na koga liči Aleksej?

Darko Lazić i Marina Gagić su popularni par naše estrade koji zajedno odgajaju sina Alekseja i ne propuštaju priliku da se pohvale sa nekim zanimljivostima iz njegovog detinjstva.

Marina Gagić i Darko Lazić sukobili mišljenja - na koga liči Aleksej?

Skladan par Darko Lazić i Marina Gagić uživaju da provode vreme sa njihovim sinom Aleksejem koji je nemirno dete, ali njih dvoje uspevaju da ga savladaju.

Mali Aleksej koji sada ima dve godine i počinje da uči da priča, iako je lenj i uglavnom više brblja, rekla je ranije Marina.

Na koga mali Aleksej najviše liči, povelo se pitanje u medijima, jer i tata Darko smatra da više liči na njega, ali i mama Marina vuče na svoju stranu, i tvrdi da je on totalno njen sin.

Pročitajte: Marina Gagić otkrila deo svoje intime - Većina stvari iz medija je laž

 

 

Marina Gagić je u emisiji “Premijer Vikend specijal” rekla da je dečak njena kopija.

- Moj je sin, liči na mene, sav je na mene, ljubi ga majka. Ne mogu da primetim da ima Darkove osobine, još je mali. Igramo se non stop, dosadno mu je previše. Oduvek sam htela da budem mlada mama.

 Ponosni Darko Lazić je rekao da po apetitu njegovog sina Aleksej isti kao on, koji voli i uživa u hrani.

Pročitajte: Darko Lazić stao na kraj tračevima - Ovo je prava istina o dugovima!

Instagram/Darko Lazić

 

- Ješan je na tatu, voli sve da jede, još nije rekao ne. Jede, i posle sat vremena opet traži kada neko jede. Hvala Bogu nek je živo i zdravo dete - ispričao je pevač uz širok osmeh u pomenutoj emisiji.

Ovaj sukob mišljenja će uskoro biti rešen, jer će vreme pokazati ko je od njih dvoje bio u pravu. Kako Aleksej bude rastao, tako će sve više biti očigledno na koga je više povukao.

Komentari (0)

Loading