Celebrity News

Elena Karaman objavila video koji je sve ostavio u čudu

Autor: | 17/03/2021

Bivša žena Jugoslava Karića Elena Karaman veoma je posvećena majka koja ne krije radost i ponos zbog dostignuća svojih sinova.

Elena Karaman objavila video koji je sve ostavio u čudu

Elena Karaman, sada već bivša žena Jugoslava Karića, nakon razvoda našla je utočište u porodici, koja je epicentar njenog života.

Nakon što su papiri za razvod potpisani i ljubav nestala, u osetljivo doba za bivše supružnike, mama Elena svoje vreme bezrezervno poklanja sinovima. Oni joj stavljaju osmeh na lice, a to se desilo i ovog puta kada je na „Instagramu” Elena podelila video koji je mnoge veoma iznenadio.

Naime, Elena je snimila svog sina Simona kako svira klavir, i to radi maestralno. Mladić je svirao prelepu kompoziciju s neverovatnim umećem i ona nije mogla da prestane da snima koliko joj se dopalo ono što čuje. Talenat Simona je očigledan, a Elena je ponosna. Poslušajte i sami ovog mladog pijanistu.

Pročitajte: Elena Karaman i Jugoslav Karić - Buran razvod još burnijeg braka

Podsećamo, razvod Elene i Jugoslava Karića okončan je pre nekoliko meseci. O krahu ove ljubavi pisalo se dugo, a čini se da su bivši supružnici u miru i sporazumno doneli odluku o novom početku, u koji su oboje uplovili bez znanja javnosti, da bi mesecima kasnije zvanično stavili tačku na svoju ljubav.

Govorilo se da su krenuli dalje s emotivnim životom. Jugoslava su povezivali s izvesnom advokaticom iz Beograda, dok je Elenu već neko vreme domaća javnost dovodi u vezu s njenim dugogodišnjim prijateljem, fotografom Dušanom Reljinom.

 

Komentari (0)

Loading