Celebrity News

Posle burnog perioda, Sanja Marinković konačno ima razlog za sreću (video)

Rođendan Sanje Marinković odavno nije bio lepši. Poslednja godina sa sobom je nosila ozbiljne odluke, slomove, ali voditeljka je nakon svega ustala uzdignute glave i u novu godinu života zakoračila s osmehom.

Posle burnog perioda, Sanja Marinković konačno ima razlog za sreću (video)

Četrdeset šestu godinu života Sanja Marinković pamtiće po dvema prelomnim tačkama, koje su je potpuno slomile. Nakon što je stavila tačku na svoj brak sa Aleksandrom Uhrinom, voditeljka je potvrdila i da je dve i po decenij dugo prijateljstvo sa Vesnom Dedić okončano.

Ipak, ako se po danu godina poznaje, Sanju Marinković ove godine čeka veliki uspeh. Naime, tačno u ponoć na njena vrata stiglo je nenadano iznenađenje, koje joj je posle dužeg vremena na lice izmamilo široki osmeh.

Pročitajte: Taman što se prašina slegla - Vesna Dedić otkrila pravu istinu o sukobu sa Sanjom Marinković

Spektakularno iznenađenje voditeljku je sačekalo tačno u ponoć, na vratima njenog stana, a Sanja je prve čestitke primila u pidžami i bez šminke, dok iznenađenje i radost nije mogla da sakrije.

- Sreća je način postojanja. Sreća nije mala osoba. Sreća je moja duša. Kada smo okruženi dragim ljudima koji nam čine život lepšim tada godine ispunjavamo životom i ne razmišljamo koliko imamo svećica na torti. Tretmani lepote i mladosti počinju u srcu i duši. Zahvalna svima na predivnim čestitkama. Zahvalna posebno mojim prijateljicama na najlepsem iznenađenju u ponoć. ( važno je da sam mami rekla da se obuče jer imamo goste i šampanjac, a što sam ja bila pospana - nema nikakve veze) - napisala je novinarka u opisu videa iznenađenja.

S obzirom na burnu 2020. godinu, Sanja je rođendan sačekala na najlepši mogući način, a nesumnjivo je da će baš takva godina biti pred njom - zbudljiva, puna uspeha i iznenađenja.

Pročitajte: Sanja Marinković - Odmor kakav nije imala u poslednjih 13 godina

Komentari (0)

Loading