Celebrity News

13 godina od razvoda Ivana Peters prvi put o ljubavi: Nisam usamljena!

Autor: | 02/03/2021

Ivana Peters iskreno uvek govori o svojoj profesiji, o muzici i stvaranju, stvarima koje je inspirišu, ali kada se potegne razgovor o ljubavi i privatnom životu, ona podigne “ručnu” tako da često to polje u javnosti ostane nedorečeno.

13 godina od razvoda Ivana Peters prvi put o ljubavi: Nisam usamljena!

Jedan od najboljih vokal na našim prostorima, nekadašnja članica grupe „Tap 011” i frontmen grupe „Negativ”, Ivana Peters, rešila je da podeli svoje sećanje na period zaljubljenosti.

Premda se razvela pre 13 godina, ona do sada nije predstavila nikoga ko je osvojio njeno srce, mada se pre nekoliko godina šuškalo da je postojao misteriozni muškarac čiji identitet nije želela da otkrije.

Iako svoj privatni život krije „kao zmija noge”, ovog puta je napravila izuzetak.

Ona je rekla da je jednu svoju pesmu napisala kada je bila jako zaljubljena, ali i da je sada vreme da se ljubav ponovo desi. Samo što će, kako ona kaže, njen budući dečko sada prvo morati da prođe test kod njene ćerke Sare.

Pročitajte: Ivana Peters - Spremna sam za “lude godine” svoje ćerke

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

– Kada sam pisala ovo, bila sam jako zaljubljena. Pošto dugo već nisam bila zaljubljena, sada samo vadim iz sećanja šta mi se dešavalo, jer nije lako napisati ljubavni tekst. Emocije se ne vrate, ali sećanja da. Vreme je da se ponovo zaljubim, ali ja nisam usamljena, samo sam sama. Kada se pojavi neko, prvo će proći test kod moje Sare, pa ćemo videti da li je to to – bila je iskrena Ivana u emisiji „Magazin In”.

Komentari (0)

Loading