Celebrity News

Svadba decenije odložena: Kada će Viktor i Sandra stati na "ludi kamen"?

Svadba Viktora Živojinovića i Sandre Miljaković iščekivala se mesecima. Veselje planirano za leto 2021. moraće da sačeka, a uzrok tome je pandemija korona virusa, koja je zaljubljenom paru "pomrsila" konce.

Svadba decenije odložena: Kada će Viktor i Sandra stati na "ludi kamen"?

Svadba Viktora Živojinovića pretendovala je da obeleži ovu deceniju.Sandra Miljaković i Viktor Živojinović imali su planove, da ovog leta stanu na "ludi kamen", a kako je jednom prilikom Viktor rekao za medije, u planu je bilo slavlje za 500 zvanica.

- Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - rekao je tada najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Pročitajte: Sandra je omiljena u porodici Živojinović, a da li i Prija misli tako?

Ata Images

Iako se od tada o svadbi nisu izjašnjavali, sudeći po njihovim "Instagram" profilima, par je zaljubljeniji nego ikada. Njih dvoje se trude da se što manje javno eksponiraju, kako bi u svojoj ljubavi uživali van radoznalih pogleda javnosti. Ipak, o njihovoj svadbi ne prestaje da se priča.

Kako "Kurir" piše, Viktor i Sandra moraće da sačekaju maj 2022. godine, kako bi napravili venčanje o kakvom sanjaju.

Viktorevu izabranicu Sandru, Brena i Boba obožavaju, a ona ima sjajan odnos i sa Viktorevom braćom, koja su oduševljena njegovim izborom.

Pročitajte: Ženi se Viktor Živojinović - Raskošno, gala slavlje sa 500 zvanica!

- Sandra mi je velika podrška u svemu. Porodica je oduševljena mojim izborom i za nju imaju samo reči hvale. Lepo je kada pronađeš osobu koja ti u svemu odgovara - rekao je iskreno on.

Kako pomenuti list dalje navodi, Brena i Boba spremni su da za svadbu svo mezimca daju basnoslovnu sumu novca, a na detaljima, koji su već dogovoreni, neće se štedeti.

Iako javnost sa nestrpljenjem iščekuje svadbu, koja će zasigurno obeležiti deceniju, Viktor, Sandra, a ni Brena, još uvek se nisu oglasili ovim povodom, pa je zvaničan datum velikog slavlja, još uvek nepoznat.

Komentari (0)

Loading