Celebrity News

Sloboda Mićalović: Važno mi je da budem priznata glumica, ne popularna

Sloboda Mićalović (39), koja je trenutno u fokusu javnosti zbog serije “Tajna vinove loze”, u kojoj igra glavnu ulogu uz supruga Vojina Ćetkovića, oduvek je važila za povučenu javnu ličnost, koja se dozirano pojavljuje u medijima.

Sloboda Mićalović: Važno mi je da budem priznata glumica, ne popularna

Sada, kada se čini da je u javnosti zastupljenija više nego ikada, ona je najaktivnija na sopstvenoj “medijskoj platformi”, svom “instagram” profilu, jer joj tako najviše odgovara. Ima skoro dve godine kako je junakinja serije “Koreni”, kojom je dokazala zbog čega ima status velike glumačke zvezde, počela da se kloni javnih događaja i intervjua u medijima. Za to vreme “tihovala” je s porodicom, najviše na njihovom porodičnom imanju u Čortanovcima, gde uživaju u miru, zdravom okruženju i vikendici s pogledom na Dunav.

Leskovčanka nesvakidašnje lepote, koja je sa 17 godina došla u Beograd i upisala Fakultet dramskih umetnosti, skoro svaki dan objavljuje neka svoja zapažanja, fotografije ali i misli na “instagramu”, a neretko razmenjuje i mišljenja u komentarima, najčešće s kolegama, među kojima je i slavna Monika Beluči. A ona je nadasve skromna. Požrtvovana supruga i majka dve devojčice, bliznakinja Vere i Mile, isktakla je da je u slučaju njenog profesionalnog uspeha najzaslužnija sreća.

Pročitajte: Sloboda Mićalović: Skandal prave oni koji nemaju šta da ponude

Foto: Petar Đorđević

 

 

– Imala sam sreću da su serije i filmovi u kojima sam igrala veoma gledani. Povremeno čujem komentare “ova glumica ili glumac samo što ne počnu da izlaze iz frižidera”. Svaki put se zapitam kako ljudi misle da se neko bavi javnim poslom, a da ga retko viđaju. Ne kažem da mi popularnost ne prija i da je nikada nisam želela, ali uvek mi je bilo neuporedivo važnije da budem priznata glumica i da trajem – rekla nam je ona pre dve godine, malo pre nego što je odlučila da se povuče iz medija i da ostanu samo projekti u kojima učestvuje.

– Meni je sve, nekako, dolazilo kad treba, zbog čega sam zahvalna Bogu. Prva prekretnica bila je serija “Ranjeni orao”, uz koju je došla ogromna popularnost, iako sam pre toga imala i “Zonu Zamfirovu” i “Mješoviti brak”. Međutim, za mene samu, u smislu oslobađanja i prihvatanja sebe, preloman je bio rad sa Emirom Kuturicom u filmu “Na mlečnom putu”, koji je trajao tri i po godine. Sledeća ključna tačka, vremenski ne tako daleka, bili su “Koreni”, priznala je bratanica poznate kreatorke Verice Rakočević, koja je u dugom i skladnom braku s deset godina starijim Vojinom Ćetkovićem, uz kojeg je sazrela.

Celu intervju Slobode Mićalović pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 24. februara.


 

 

 

Komentari (0)

Loading