Celebrity News

Fotografija dana: Uspomena na susret koji je Bojani Barović promenio život iz korena

Autor: | 26/02/2021

Čestitka Bojane Barović je uspomena na važan, prvi susret devojčice Leone i bebe Simeona koja je sve raznežila na društvenim mrežama.

Fotografija dana: Uspomena na susret koji je Bojani Barović promenio život iz korena

Manekenka i supruga pevača Nikole Rokvića, Bojana Barović je osmislila posebnu čestitku koju je posvetila njihovom sinu Simeonu za njegov drugi rođendan.

Ona je podelila fotografiju koja je nastala prilikom njegovog upoznavanja sa starijom sestrom Leonom.

Pročitajte: Bojana Barović i Nikola Rokvić za “Story”: Naše svađe su burne i kratkotrajne

 

Instagram @bojanabarovic

 

- Prvo upoznavanje njih dvoje pre 2 godine... Ne bih rekla da je prošlo baš u trenu ali ću reći da je istina da se sve teško brzo zaboravlja a lepota svega ovoga samo raste, pogotovo danas kada ovo malo goluždravo puni 2 godine - napisala je poznata manekenka uz fotografiju.

Pregršt pozitivnih komentara i emotikona srca pojavila su se ispod  fotografije, "Lutka drži malu lutkicu", "Preslatko" su samo neke od brojnih komentara.

Bojana Barović i Nikola Rokvić važe za skladan par koji uspešno prevazilati sve izazove roditeljstva, kako su nedavno i pričali za magazin "Story".

Pročitajte: Bojana Barović za "Story": Ćerka Leona i ja smo bliske prijateljice

 

 

Bojana je tom prilikom rekla da imati karijeru i dve dece ponekad se čini kao težak izazov i dodala da je ona ipak samo žena i ne može baš uvek sve da postigne.

-Ne mogu da budem superheroj koji se u isto vreme igra s decom, kuva ručak i uspešno obavlja svoj posao. Ima nekad i toga, ali ne uvek - rekla je.

Komentari (0)

Loading