Celebrity News

Mnogi ne znaju: Sa njim je Džej Lo prvi put stala na "ludi"kamen (foto)

Prvi muž Dženifer Lopez javnosti je manje poznat. Ipak, reč je o stvarno dobrom frajeru, sa kojim je 1997. godine prvi put stala na "ludi kamen".

Mnogi ne znaju: Sa njim je Džej Lo prvi put stala na "ludi"kamen (foto)

Malo je poznato da je Ođani Noa prvi suprug Dženifer Lopez, a da ljubavi nije došao kraj, pevačica bi sa njim danas proslavljala 24. godine braka.

Kubanac koji je od konobara došao do karijere glumca, na društvenim mrežama često se hvali zdravim životnim stilom. Po svemu sudeći, javni život mu se nije previše dopao, pa već godinama živi povučenim životom, a svoju bivšu suprugu godinama ne komentariše.

Pročitajte: Dženifer Lopez van sebe - Aleks ima aferu s rijaliti zvezdom?

Latino divu Ođani je upoznao u Majamiju, gde je radio u restoranu "Glorije Estefan". Prvi muž Dženifer Lopez upravo je tu šarmirao slavnu pevačicu i par je započeo vezu. Nakon nekoliko meseci veze stali su pred oltar 22. februara 1997. godine, ali brak im se raspao posle svega godinu dana..

- Nikada se nisam venčala u crkvi. U braku sam bila tri puta. Jedan brak potrajao je devet, a drugi 11 meseci, pa njih ne moram ni da brojim - rekla je nedavno Lopez, prenosi "Kurir".

Nakon razvoda Ođani je pokušao da napravi karijeru na velikom platnu, a pojavio se u nekoliko filmova i radio je kao producent. Imao je plan da objavi knjigu o braku sa Lopez, ali pevačica ga je 2006. godine tužila i sprečila u toj nameri.

Pročitajte: Džej Lo se u novom spotu za pesmu "In The Morning" skinula do gole kože

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Podsetimo nakon Noe Dženifer se udala za plesača Krisa Džada u 2001. godine, ali par se rastao godinu kasnije. Za sledećeg dečka, glumca Bena Afleka, verila se u 2002. godine, ali nikada nisu stali pred oltar. Godine 2004. udala se za pevača Marka Entonija, sa kojim je dobila blizance, a njihov brak opstao je do 2012. godine. Džej Lo danas je u srećnoj vezi sa  Aleksom Rodrigezom, sa kojim planira pred oltar čim mere zbog pandemije korona virusa popuste.

Komentari (0)

Loading