Celebrity News

Dva dana od filmske premijere, a o ćerki Branislava Lečića ne prestaje da se priča

Ćerka Branislava Lečića, mlada glumica Ana, ulogom u filmu "Dara iz Jasenovca" postala je jedna od vodećih tema u domaćoj javnosti. Iako tumači lik negativca, Ana je za maestralnu glumu pobrala brojne pohvale.

Dva dana od filmske premijere, a o ćerki Branislava Lečića ne prestaje da se priča

Da je izreka "Jabuka ne pada dalje od stabla" istina, još jednom je dokazala Ana Lečić, ćerka glumca Branislava Lečića. Mlada glumica pojavila se u jednoj od većih uloga u filmu "Dara iz Jasenovca", a nakon filmske premijere, postala je jedna od vodećih tema domaće javnosti.

Iako je tumačila jednog od glavnih ženskih negativaca, Ana Lečić zablistala je i izdvojila se svojom maestralnom glumom, a ujedno je istakla i da je ova uloga za nju bila poseban izazov.

- Izuzetno mi je inspirativno da igram likove koji su toliko drastično drugačiji od mene. Božica je bila veliki glumački izazov, ali pre svega emotivni i psihički. Kao pripreme za lik gledala sam dokumentarce na temu Jasenovca i slušala razna iskustva žrtava. Sa tim posle ležete, to nisu stvari koje se lako svare. Bilo je tu i neprospavanih noći i nekog jezivog straha koji vam se uvuče u kosti. To snimanje pamtim kao sve samo ne lako, ali ujedno ga se sećam kao katarzičnog iskustva u kom su sve lične neprijatnosti ostavljene po strani zarad višeg cilja - rekla je za "Kurir" Ana.

Pročitajte: Ana Lečić za "Hello!" - Teško da će ocu i bratu bilo koji moj muškarac biti dovoljno dobar

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

Srca domaće publike, ćerka Branislava Lečića osvojila je još svojim prvim pojavljivanjem u seriji "Dug moru", a retko ko ostao je imun na njenu neverovatnu lepotu. Ipak, mnogima nije promaklo da je glumački talenat zaista nasledila od oca.

U jednom razgovoru za magazin "Hello!" Ana je istakla da joj je otac dao dobronameran savet, ali da se jedno drugom ne mešaju u posao.

Pročitajte: Ana Lečić uspešno nastavlja putem slavnog oca - Zaljubila sam se u buntovnu Olgu, koja je borac za istinu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

- Rekao mi je da onome što radim dam lični pečat, da sledim sopstveni osećaj, ali da ne poletim, jer je najvažnije ostati čvrsto na nogama. To je sve. Među nama postoji neki prećutni dogovor da se ne meša u ono što radim i da gradim karijeru u skladu sa mojim shvatanjima. Naravno, uvek je otvoren za razgovor i znam da bi mi se našao ukoliko zatražim.

 

Komentari (0)

Loading