Celebrity News

Džordž Kluni ima neverovatan i jednostavan trik za smirivanje dece

Deca Džordža Klunija, Ela i Aleksander, imaju tri godine i kao i svi njihovi vršnjaci umeju da budu nestašni.Ipak, slavni glumac ima odličan trik kako da ih umiri za kratko vreme.

Džordž Kluni ima neverovatan i jednostavan trik za smirivanje dece

Deca Džordža Klunija, trogodišnji bliznaci Ela i Aleksander, kao i većina mališana, uživaju u praznicima,a posebno zbog poklona za koje je zadužen, ko drugi nego Deda Mraz.  Zato se njihov tata, slavni glumac Džordž Kluni služi jednostavnim trikom kojim za kratko vreme uspeva da ih smiri.

Nakon što je godinama bio najpoželjniji neženja Holivuda glumcu se 2014. godine totalno promenio život kada je upoznao Amal. Šest godina kasnije, uprkos glasinama, oni uživaju u bračnoj sreći koju je upotpunio dolazak sina i ćerke.

Pročitajte: Džordž Kluni teška srca priznao - Napravili smo glupu grešku u odgajanju dece!

Deca Džordža Klunija retko se pojavljuju u javnosti

Klunijevi čuvaju privatnost i sa decom se nikada ne pojavljuju u javnosti. Informacije iz porodičnog života najčešće glumac podeli sa medijima, kao što je ispričao i voditelju Stivenu Koberu jednu zgodu iz njihove kuće. On je otkrio kako ih je smirio jednim jenostavnim trikom. 

S obzirom na to da su blizanci još mali, tata Džordž je uspeo da im "proda" trik kojeg se svi sećamo iz djetinjstva. Naime, glumac je ispred vrata njihove sobe, navodno razgovarao s Deda Mrazom kog je žarko zanimalo da li su bili dobri ove godine.

Pročitajte: Da li Džordž Kluni zaista ima vanbračnu ćerku: Evo šta je istina!

Kad su to čuli, Aleksander i Ela su iz svoje sobe povikali: "Jesmo, dobri smo" i nakon toga su se savršeno ponašali.  Srećan što mu je trik uspeo Džordž je najavio da će isti  ponoviti na Uskrs.

 

Komentari (0)

Loading