Celebrity News

Milica Milša izvukla se iz pakla korone, Žarko Jokanović u bolnici!

Razarajuća infektivna bolest zakačila je Milicu Milšu i njenog supruga Žarka Jokanovića!

Milica Milša izvukla se iz pakla korone, Žarko Jokanović u bolnici!

Glumica Milica Milša nedavno je otkrila da se i ona zarazila korona virusom, kao i njen suprug Žarko Jokanović, koji je zbog simptoma hospitalizovan. On se, naime, nalazi u jednoj beogradskoj bolnici. 

- Bogu hvala, sada sam dobro. Kod mene je sve trajalo 15 dana, mada se još čuvam i odmaram. Imala sam temperaturu koja nije bila veća od 37.6 i to je trajalo nekoliko dana. Konstatovan mi je početak zapaljenja pluća sa jedne strane. Ležala sam, pila terapiju, uzimala lekove, primala injekcije fraksaparina... Žarko je bio u kući sve do 12. dana, njemu su temperature bile mnogo više. Tog dvanaestog dana njemu se temperatura nije spuštala ispod 39. I onda je otišao u bolnicu. Sada je bolje, stabilno je i ja očekujem da će se, Bože zdravlja, vratiti sledeće nedelje kući - ispričala je Milica za "E-kliniku".

Milica Milša: Moj Žarko je savršen!

Poznata glumica istakla je da je borba s ovim virusom bila naporna i teška. Covid-19 razarao joj je celo telo, ali je na svu sreću sada se gotovo. 

- Nije prijatno, znate. Zaista sam se osećala kao da imam "osmog putnika" u sebi, vanzemaljca koji ide i rovari negde, buši i ruši po mom telu, a da ja ne znam šta zapravo čini sa mnom. Jedan nepoznati virus koji čini da ne možete da se pouzdate u svoj subjektivni osećaj kako vam je... Veoma je varljiv taj osećaj kod korone. Jednostavno, kada vam je dobro, nemojte biti sigurni da jeste. Ali najbitnije je: ne zapuštajte bolest - poručila je glumica i dodala da nikako ne bi trebalo čekati dabolest uznapreduje: 

Milica Milša o svom suprugu govori sa suzama u očima

- Bilo da osetite da vas boli grlo, da vas boli glava, da ste malaksali. Šta god da osetite, a da nije "zdrav čovek", odmah treba da se obratite lekaru. Treba odmah uraditi krvnu sliku CRP i D dimer da bi se videlo da li je mlguće da dođe do krvnih ugrušaka. Sa tim rezultatima kod lekara, pa tek onda par dana posle pojave simptoma uraditi test na koronu. Jer test nije pouzdan odmah kada se simptomi pojave. Test može da pokaže da ste negativni, a u stvari ste pozitivni. Zato krvna slika i CRP i D dimer nepogrešivo pokazuju da li je reč o koroni ili nije. Ja mislim da to svi treba prvo da urade i da odu kod lekara sa tim rezultatima - naglasila je Milica.

Milica ne može da dočeka da opet zagrli svog Žarka...

- U bolnici je već četvrti dan. Ne mogu dočekati da dođe kući da ga opet ovako zagrlim. Volim te najviše na svetu - glasila je emotivna poruka namenjena Žarku koji se lavovski bori s koronom. 

 

 

Komentari (0)

Loading