Celebrity News

Seka Aleksić za "Story": Živim da sinovima obezbedim lep život

Seka Aleksić za "Story": Živim da sinovima obezbedim lep život

Kada je pre četiri godine na svet donela sina Jakova, u glavi pevačice Seke Aleksić (39) rodila se ideja da snimi video s dečjim pesmama.

Do pre godinu dana ta zamisao se krčkala, a malo pre rođenja drugog naslednika Jovana, estradna umetnica poznata po hitovima "Poslednji let" i "Aspirin", krenula je u realizaciju projekta namenjenog najmlađima.

Za početak je snimila i nedavno na "jutjub" kanalu "Sekakids" objavila rođendansku pesmicu u dve verzije, jednu za dečake, drugu za devojčice, dok uskoro, uz podršku supruga Veljka Piljikića, planira da predstavi i druge sadržaje.

– U planu mi je da mališane i njihove roditelje obradujem edukativnim programom. U potpunosti sam fokusirana na to. Reč je o velikom izazovu, ako se uzme u obzir da je projekat drugačiji od svega što sam do sada radila.

Koje priče i pesmice pred spavanje su omiljene vašim sinovima?

–Stare, proverene, uz koje smo odrastali svi mi. Otkako se Jovan rodio, Jakovu je bilo interesantno da ga uspavljuje. Dozvoljavali smo mu to, naravno uz našu asistenciju, jer smo smatrali da će se na taj način razviti divan odnos među njima. I danas to rado čini, uloga starijeg brata mu baš prija, zbog čega ponekad ume malo da se pravi važan (smeh). Jovan ga, s druge strane, obožava i otkako je ojačao, trudi se da ga oponaša. Nekada, doduše, u tome i uspe, mada češće ostane samo na simpatičnom pokušaju. Volela bih da, bez obzira na situacije koje će život pred njih postavljati, nikada ne prestanu da budu podrška jedan drugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Oct 12, 2020 at 1:35am PDT


Insistirate li da vam sinovi od malih nogu znaju što više pesmica, priča, možda da već s pet godina pišu ili čitaju ili nastojite da im što više produžite detinjstvo i fokusirate se samo na igru?

– Svi znamo da je detinjstvo najlepši period života i zato ga ne smemo kvariti očekivanjima koja bi decu opteretila. Veljko i ja se trudimo da sinovima probudimo interesovanja za teme u skladu sa njihovim uzrastom, ali im ništa ne namećemo.

Ceo intervju sa Sekom Aleksić pročitajte u najnovijem broju magazina "Story" koji je u prodaji do 3. novembra

 

Komentari (0)

Loading