Celebrity News

Sofija Šašić: Ne bih bila u vezi s momkom koji se ne dopada mojoj majci

Sofija Šašić: Ne bih bila u vezi s momkom koji se ne dopada mojoj majci

Sofija Šašić (20) prvu kolekciju i brend kreirala je sa svega 17 godina pod nazivom “Sophia line”, a fokus je bio na duksevima namenjenim najviše njenom uzrastu.

Interesantnim aplikacijama i čipkom, koja joj je poslužila da sportskim komadima dá dozu elegancije, ćerka muzičara Željka Šašića i Sonje Vuksanović ostavila je utisak na mlađu populaciju i onima koji su je osporavali zapušila usta.

Kako je sazrevala, tako se razvijao i njen modni ukus, stoga je nedavno odlučila da načini korak dalje i da se etablira  u modnom svetu novim uniseks kreacijama. Kolekcija novog brenda “F… famous” sastoji se iz komada koje lepa dizajnerka lično voli da nosi, a kako tvrdi, najviše pažnje posvetila je odabiru materijala.

– Prva stvar koju osmotrim pre nego što se odlučim da li ću neki komad da probam, a zatim i kupim, jeste od kog je materijala sašiven. Ne pripadam redu ljudi koji zagledaju etiketu i čitaju je od početka do kraja, jednostavno pod rukom osetim da li je to nešto u čemu ću se osećati udobno ili ne. Sintetiku ne volim i koliko god da mi se neka stvar dopadne, neću pazariti. Isto tako, nikada neću posegnuti za odevnom kombinacijom koja me već prilikom probe grebe ili mi je u njoj vruće, teško je skidam ili oblačim. Kolekciju sam stvarala polazeći od sebe i svojih afiniteta, stoga mi je bilo vrlo važno da komadi budu komotni i 100 posto pamučni. Upravo zbog toga dobijam najviše komplimenata i moram da priznam da sam vrlo ponosna kada pročitam pohvalu na konto kvaliteta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Laura Sasic (@sophiasasic) on Oct 29, 2020 at 4:31am PDT

Da li je majka, koja ima vrlo istančan ukus za modu, uticala na formiranje vašeg stila?

– U velikoj meri jeste. Mada je u javnosti najčešće u komadima koji se mogu podvesti pod poslovnu eleganciju, moram da kažem da je ona više sportski tip. Obožava trenerke i patike i tu smo vrlo slične. Sportske odevne kombinacije postale su mi obavezne za bilo koje doba dana, a često ih nosim i u večernjim izlascima. Ranijih godina nisam mogla da zamislim da uveče izađem bez haljine i visokih potpetica, dok ih danas nosim samo kada moram. Nedavno sam konstatovala da neću više ni da ih kupujem. Toliko ih imam, samo mi skupljaju prašinu, a gotovo da ih uopšte ne nosim. Takođe, ne volim da oblačim ništa što me steže ili mi je pripijeno uz telo, stoga mi je drago što su se oversized komadi vratili u modu, samim tim uvrstila sam ih i u svoju kolekciju.

Za vaše godine uglavnom se vezuje nesigurnost po pitanju fizičkog izgleda. Da li težite za nekom promenom na licu i telu?

– Samopozdanje mi prevazilazi sve mere i granice. Delimično to potiče i iz toga što u „Mekdonaldsu“ jedem svakog trećeg dana, a još uvek izgledam dobro. Vrlo retko vodim računa o ishrani, zapravo jedino kada mi je krvna slika loša, pa moram da je popravim, inače jedem sve. Moj recept je, verujem, u tome što sam aktivna i mnogo pešačim. Osim toga, bar tri puta nedeljno treniram u teretani, što mi takođe pomaže da ostanem fit.

 Da li je upravo samopouzdanje prvo što primetite na nekom muškarcu?

– Ne, prvo uočim oči, uredne ruke, a od garderobe dobru trenerku i patike.

Da li biste bili u vezi s momkom kojeg vaša majka ne voli i ne odobrava vašu vezu?

– Nikada. Izuzetno cenim njeno mišljenje, stoga ne bih dozvolila da neki muškarac stane između nas ili pokuša da poremeti naš odnos.

Ceo intervju sa Sofijom Šašić novom dizajnerskom zvezdom, koja ovih dana promoviše svoju drugu kolekciju u karijeri pročitajte u najnovijem broju magazina  "Story koji je u prodaji do 3. novembra.

 

Komentari (0)

Loading