Celebrity News

Megan Markl tek sada otkrila zašto je nestala s društvenih mreža

Megan Markl tek sada otkrila zašto je nestala s društvenih mreža

Megan Markl Instagram profil ugasila je pre nekoliko godina, a sada je prvi put otkrila zašto je to učinila.

Naime, poznato je da članovi kraljevske porodice nemaju lične profile na društvenim mrežama, ali Megan Markl se ove vrste virtuelnog života odrekla mnogo pre nego što je postala supruga princa Harija.

Pročitajte: Donald Tramp opleo po Megan Markl: Želim Hariju mnogo sreće s njom u braku, trebaće mu!

Megan je pre udaje imala uspešnu glumačku karijeru i brojne obožavaoce na društvenim mrežama. Ipak, rešila je da nestane pre nekoliko godina, kako je tek sada priznala, jer nije želela da čita šta ljudi pišu o njoj. Želela je na taj način da zaštiti sebe.

Megan i Hari govorili su o svojoj kampanji preko negativnosti na društvenim mrežama, a britanski princ je upozorio na  "globalnu krizu mržnje" koja utiče na mentalno zdravlje ljudi.

– Ovo je globalna kriza. Globalna kriza mržnje, globalna kriza dezinformacija i globalna zdravstvena kriza –  rekao je Hari u uvodnom komentaru rasprave "Stvaranje boljeg sveta".

Pročitajte: Hari i Megan oduševili javnost novim portretom - Šta to vojvotkinja nosi na ruci? (foto)

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa bili su učesnici diskusije kojoj je domaćin bio "Time100 Talks", sa nekoliko stručnjaka sa kojima su se ove godine sastali kako bi promovisali više empatije na forumima.

Megan i Hari odstupili su od kraljevskih dužnosti kako bi vodili mirniji život daleko od znatiželjnih medija u Velikoj Britaniji.

 

Komentari (0)

Loading