Celebrity News

Ljupka Stević zbog prevare razbila kola, a evo šta bi uradila Milica Pavlović

Ljupka Stević zbog prevare razbila kola, a evo šta bi uradila Milica Pavlović

Milica Pavlović ljubav  posmatra kao i nekada i nikada nije prestala da veruje u nju. Za nju su ljubav prema bližnjima i ljubav prema partneru izuzetno važne i za njih se bori do kraja. Međutim, kada je u pitanju muškarac, daje se do kostiju, ali isto tako je i spremna da polomi sve pred sobom ukoliko bi bila prevarena. Baš kao i Ljupka Stević...

PROČITAJTE: Pevačica Milica Pavlović u potrazi za ljubavlju: Da li je Amorova strela zalutala na pogrešnu adresu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Sep 16, 2020 at 1:41pm PDT

Milica Pavlović ljubav - Zbog prevare digla bih zgradu u vazduh

Osim lojalnosti koju bez pogovora poklanja svojim bližnjima, Milica je odana i verna u vezi. S obzirom na to da proteklih dana ceo region bruji o burnom raskidu Ljupke Stević i generala Dragiše Simića, saznajte kako bi Milica postupila kada bi saznala da je prevarena...

PROČITAJTE: Šta je Ljupka Stević uradila nakon velike patnje: Neočekivani obrt u ljubavnoj priči sa generalom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Sep 16, 2020 at 12:16pm PDT

- Zgradu bih digla u vazduh, stan, sve bih slomila, letelo bi perje. Ja se dajem do kostiju, čega se prihvatim, lojalna sam, u prijateljstvima i saradnjama, pa tako i partneru. Prevara je izdaja.

- Nema šanse da ja budem druga, čak i kada to izgovorim ne zvuči dobro... Ljudi treba strastveno da se vole, zagrle, obraduju, ja kada vidim prijatelje, ja ne radim to što mora, nego sam taj tip. Sve je danas na izvol'te, nema tih pogleda, strasti u svakom smislu te reči - dodala je Pavlovićeva.

Milica je jednom prilikom za "Premijeru" rekla kakav partner bi za nju bio odgovarajući.

– Ništa me ne zadovoljava, ni pare, ni kartice, ni odeća… Ti moraš da budeš tu, prisutan i meni trebaš ti. Hajde da vidimo ko je taj nesrećnik koji će se oženiti mnome. Mislim da će taj pravi biti baš hrabar i svi jedva čekamo da vidimo ko može da izađe sa ovakvom osobom na kraj – kazala je popularna pevačica.

Komentari (0)

Loading