Celebrity News

Dečko Ljupke Stević o skandalu i vezi sa pevačicom: Otac sam i deda i neću je tužiti ali ova stvar je najvažnija!

Dečko Ljupke Stević o skandalu i vezi sa pevačicom: Otac sam i deda i  neću je tužiti ali ova stvar je najvažnija!

 

Dečko Ljupke Stević prvi put nakon skandala koji se dogodio, gostovao je u emisiji i evo šta je rekao o vezi s pevačicom.

Pevačica Ljupka Stević ustalasala je javnost kada je u naletu strasti i ljubomore polupala auto svom emotivnom partneru. Ubrzo se saznalo da je ona već deset godina u vezi s generalom Dragišom Simićem, koji je u braku i otac četvoro dece. Javnost u Srbiji uglavnom je stala na Ljupkinu stranu, koja je tvrdila da je izigrana od generala, a sada je i on rekao svoje viđenje cele situacije

– Ona je burno reagovala, društvene mreže uradile su svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Ja sam imao, da kažemo, napad, bila je histerija, pa je krenulo i fizički. Kada je krenula fizički da se obračunava sa mnom, stavio sam ruke na leđa i izašao. Poruka muškarcima je da se ne sukobljavaju sa ženama, bolje da polupa auto nego da povredite slabiji pol. Da nisam tako postupio, sve bi bilo drugačije... Najvažnije je da nema nasilja, ja je neću teretiti, nadam se da će se na ovome završiti. Auto „audi” ona je koristila, ne vidim zbog čega bi njega razlupala.

Pročitajte: Ljupka Stević ustalasala Srbiju- Kontroverzna pevačica razbila auto bivšem zbog nevere i dobila neočekivanu podršku

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragisa Simic (@generalsimic) дана 13. Нов 2019. у 3:13 PST

– Moj privatni život je moja stvar. Ne vidim zašto bi neko moju privatnu priču vezivao za posao... Jeste neugodno, otac sam četvoro dece i postao sam deda. Nisam se čuo s Ljupkom posle ovoga, ima zabranu komunikacije sa mnom – ispričao je Dragiša u jednoj emisiji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljupka Stevic (@ljupkastevic) дана 4. Авг 2020. у 7:34 PDT

Ubrzo nakon njegovog gostovanja i Ljupka se oglasila na „Instagramu”.

– Ne gledam često televiziju, ali sad jesam i, vidim, javno osuđuju Ljupku jer je dečku s kojim je bila 10 godina razbila auto, kao ona je agresivna, on je žrtva. Svako ko prevari dečka, devojku, zaslužuje da mu se glava s ramena skine najtupljim nožem, možda i kašikom, to je najmanje što je mogla da uradi. Pravda za Ljupku Stević – glasi objava koju je Ljupka prenela od svoje podrške i objavila je na „Instagram” storiju.

Komentari (0)

Loading