Celebrity News

Ljupka Stević ustalasala Srbiju: Kontroverzna pevačica razbila auto bivšem zbog nevere i dobila neočekivanu podršku

Ljupka Stević ustalasala Srbiju: Kontroverzna pevačica razbila auto bivšem zbog nevere i dobila neočekivanu podršku

Ljupka Stević – biografija pevačice koja je zbog strastvene reakcije postala centralna tema gradskih kuloarskih priča.

Pevačica kojoj je istinski uspeh uvek bio nadohvat ruke, ali nekim čudom stalno izmicao, uspela je da privuče veliku pažnju javnosti kada je objavljen snimak na kom se vidi kako uništava automobil čoveka s kojim je, kako tvrdi, bila u vezi punih deset godina.

Razlog za tu njenu reakciju bila je, kako je navela, njegova preljuba ali i, kako se ispostavilo, neiskreno obećanje da će zbog Ljupke ostaviti suprugu.

Ljupka je u besu povredila ruku zbog čega je hospitalizovana, a za domaće medije istakla je da se ne boji reakcije bivšeg partnera i da je spremna da za svoje postupke snosi punu odgovornost – ako treba i pred sudom.

Pročitajte: Skandal u Beogradu - Ljupka Stević prevaru ne prašta, ciglom razbila kola nevernom dečku pa završila na VMA?! (video)

Ko je Ljupka Stević – na sve načine pokušavala da zasija na estradnom nebu

Ljupka je ispričala da je bivšeg uhvatila u preljubi tako što mu je stavila prisluškivač u kola.  Iako su mnogi očekivali da će Ljupkin postupak naići na osudu, većina ju je podržala, a među njima i dramska spisateljica Biljana Srbljanović.

Ona je na svom „Fejsbuku” napisala: „Jes suis Ljupka” (franc. Ja sam Ljupka), a potom u komentaru dodala:

„Ko nikad nije bio Ljupka, nek prvi baci kamen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on Aug 15, 2020 at 3:41am PDT

Ljupka Stević rođena je 1985. godine u Požarevcu, a odrasla je u Kostolcu, gde je pohađala osnovnu i srednju školu. Sa slavnim Snup Dogom snimila je duet „Ole, ole”, ali pored svih očekivanja pesma nije postala hit.

Komentari (0)

Loading