Celebrity News

Megan slomila srce Hariju: Nije ispunila ono što je žarko želeo

Megan slomila srce Hariju: Nije ispunila ono što je žarko želeo

Svađa Megan i Harija puni novinske stupce! Tek što su se uselili u svoj novi dom u kalifornijskoj Santa Barbari i započeli novo poglavlje svog života, princ Hari je doživeo novo razočaranje, a za to je kriva njegova supruga Megan koja "vedri i oblači" njegovim raspoloženjem.

Kako piše express.co.uk, Hari svoju porodicu nije video mesecima, otkako se preselio sa Megan i sinom u Kanadu, pa potom i Ameriku, odnosno, nakon što su se i zvanično odrekli kraljevskih dužnosti. Kako je od susreta sa najdražima prošlo već pola godine, Hari ih se uželeo.

Pročitajte: Megan i Hari na predivan način obeležili sećanje na Lejdi Di

Zato je imao planu da ih vidi tokom porodičnog odmora u britanskom Balmoralu, gde kraljevska porodica tracionalno letuje, ali Megan je rekla "ne".

Britanski tablodi prenose kako Megan nije imala razumevanja za ovu Harijevu želju, iako je ovo prvo okupljanje kraljevske porodice otkako je počekla pandemija koronavirusa. Harij e posebno zabolelo što su Vilijam i Kejt došli sa decom koju je žarko želeo da vidi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) дана 23. Апр 2020. у 1:20 PDT

Pre nego što je upoznao Megan Hari je bio jako blizak sa Kejt, koju je zvao starijom sestrom. Na njegovu žalost njih dve se nisu dobro slagale, pa je princ morao da bira.


Izvori bliski slavnom paru tvrde da Megan nema želju da vidi kraljevsku porodicu posle svega što je doživela dok je bila na dvoru. Tako je i Hari odustao od letovanja sa svojom porodicom, ali mu je, tvrdi izvor, srce slomljeno.

 

Komentari (0)

Loading