Celebrity News

Melina Džinović: Odmah sam znala da je Haris čovek s kojim želim porodicu

Melina Džinović: Odmah sam znala da je Haris čovek s kojim želim porodicu

Za kreacijama modne dizajnerke Meline Džinović (39) uzdišu pripadnice svetskog džet-seta, a njene haljine biraju Šeron Stoun i Džej Lo, a ona svoj uspeh na svetskom nivou, između ostalog, pripisuje stalnom ohrabrivanju supruga Harisa Džinovića, koji joj daje podrstek za sve što radi.

– I Amerika, i Šeron Stoun, i toliko toga drugog desilo se zahvaljujući njegovoj hrabrosti i veri u mene. Mnogo vam znači kad tako nešto čujete od nekoga ko vam je toliko blizak, a znate koliko je iskren i da nema problem i kad treba reći “nije to za tebe”. Kod nas i inače nema tog tipa tetošenja, a kamoli kad je reč o poslu, već – ili jesi za nešto ili nisi. Takvi smo i prema deci. U nekom trenutku bude mi žao, jer nije lepo biti suviše realan, ali naša kuća tako funkcioniše, pa smo navikli – rekla nam je Melina nedavno u intervjuu za naš magazin.

Pročitajte: Naša dizajnerka na američkom MTV-u - Melina Džinović deo popularnog rijaliti šou programa

Ovog leta, bračni par Džinović rešio je da privede kraju radove na novoj kući, koja košta više od dva miliona evra. Vila na Senjaku, kako kažu njihovi prijatelji, pravo je arhitektonsko čudo i biće opremljena najkvalitetnijim italijanskim nameštajem.

Osim toga, Melina je svakodnevno u svojoj proizvodnji, gde nadgleda radove na novoj kolekciji. Jesenja linija omiljenih ženstvenih haljina, za kojima su poludele svetski poznate dame, samo što nije spremna.

Lepu modnu kreatorku fotografisali smo kako izlazi iz luksuznog automobila i ulazi u svoj butik, u samom centru Beograda.

Delovala je sveže, odmorno i zadovoljno, kako zbog lepih novina u njenom životu, tako i zbog odmora s kog se njena porodica nedavno vratila.

Melina Džinović o luksuznoj vili koju grade ona i Haris: „Ostali smo bez novca“

Melinina i Harisova deca, Đina i Kan, iako su u pubertetu, i dalje obožavaju da letuju s roditeljima a dizajnerka je priznala da je u njihovom vaspitanju njen suprug mnogo liberalniji od nje.

– Često mi u kući kažu da sam “konzerva”, jer je Hari mnogo liberalniji od mene. Ima iskustvo koje ja nemam, pa stvari posmatra na drugačiji način. S njim deca imaju prijateljskiji odnos mada oboje nastojimo da im ništa ne namećemo – rekla je Melina.

Iako njena deca ovih dana osmišljavaju kako će njihove sobe u novoj kući izgledati, glavni "mozak" uređenja enterijera je legendarni pevač.

– Hari je čovek koji stalno uči i nastoji da bude što bolji, čak i kad su u pitanju njegovi hobiji. Evo, tokom izgradnje kuće pokazao se kao odličan enterijerista. Tačno zna šta hoće, kako šta treba da izgleda, koliko koraka treba da bude od jedne do druge tačke. On je čovek koji ima viziju – rekla je kreatorka koja uvek s posebnom nežnošću i divljenjem priča o suprugu.

– Kad kraj sebe imate kvalitetnu osobu, onda ste inspirisani da joj ugađate, tim pre što on, na svoj način, to višestruko vraća – rekla je uspešna preduzetnica, koja je počela s muzičarem da živi posle deset dana jer je od samog početka zabavljanja s njim znala da je Haris čovek s kojim želi da provede život.

– Neke stvari u životu odmah se znaju. Samo poslušate sebe i svoju intuiciju, a ona me nije prevarila. Jednostavno, znala sam da je to čovek s kojim želim porodicu. Kad je neko častan i iskren, jasno vam je da u životu koji je pred vama neće biti velikih problema.

Komentari (0)

Loading