Celebrity News

Transformacija godine: Kajli Džener proslavila 23. rođendan, a evo kako je izgledala nekada

Transformacija godine: Kajli Džener proslavila 23. rođendan, a evo kako je izgledala nekada

Najmlađa milijaderka na svetu, Kajli Džener je napunila tek 23 godine, a ovaj rođendan je proslavila, za nju,  krajnje neskavkidašnje.

Glamurozna proslava je izostala zbog situacije sa pandemijom koronavirisa, pa joj je jedino društvo bila dvogodišnja ćerka Stormi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on Aug 10, 2020 at 3:36pm PDT

 

‒ Najlepši poklon od svih! ‒ napisala je  ispod fotografije na kojoj gasi svećice na rođendanskoj torti zajedno sa svojom mezimicom i tako pokazala da je ćerka njen apsolutni prioritet.

Slave starije sestre mlade bogatašice obeležile su ovaj poseban dan dirljivim porukama za Kajli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 10, 2020 at 2:17pm PDT

‒ Mojoj bebi srećan rođendan! Ne mogu da verujem da već imaš 23! Najduhovitija i najlojalnija osoba na svetu. Biranje slika izazvalo je toliko smešnih sećanja. Volim te više nego što možeš da zamisliš ‒ napisala je Kim kada je na svom „Instagramu“ podelila niz fotografija sa Kajli, od kada je bila dete pa do danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Aug 10, 2020 at 7:18am PDT

‒ Srećan rođendan mojoj devojčici. Kako to da već imaš 23 godine? Ali, zar ovo nisu bile najspektakularnije 23 godine u životu? Imamo najdivnija sećanja i još toliko vremena da stvorimo nova. Ovo je samo početak ‒ napisala je Kloi u rođendanskoj čestitki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on Aug 10, 2020 at 5:40am PDT

Njene stare fotografije su nas navele da se zapitamo šta je to Kajli uradila na sebi da bi danas izgledala ovako

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on Aug 10, 2020 at 3:28pm PDT

Da li su u pitanju hirurške intervencije ili je samo šminka i konturisanje lica u pitanju?

https://www.instagram.com/p/B1FMz0cHKOO/

Rijaliti zvezda je po Forbsu sa samo 18 godina postala milionerka, zahvaljujući svojoj bjuti imperiji.

https://www.instagram.com/p/B071-EBH9g2/

Kajli je priznala da je u prošlosti eksperimentisala sa raznim filerima, posebno jer su joj usne mnogo punije nego kada je imala 14 ili 16 godina.

Počela je da se menja 2014., kada je imala 17 godina, a priznanje da je koristila filere smo dobili tek godinu dana kasnije. 

Zatim 2015., sa 18 godina, Kajlino lice se menja i poprima drugačiji oblik, opet se radi o filerima za konturisanje lica.

Njen nos je drugačiji i očigledno je da se podvrgla rinoplastici. Estetski hirurg, Aleks Karidis, sa klinike Karidis za MailOnline tvrdi da je vrlo verovatno imala rinoplastiku: 'Njen nos deluje tanje, posebno pri vrhu.'    

Sa 19 godina, Kajli ponovo menja izgled ali koristi tešku šminku za to, naglasivši  da je 'konturisanje sve.' 

Džener se pojavljuje 2017. na crvenom tepihu na jednom događaju u januaru i izgleda neprepoznatljivo. Doktor Karidis kaže za „Mail Online“ da je takođe moguće da je privid otvorenijih i većih očiju rezultat podizanja gornjeg kapka, što ne ostavlja gotovo nikakav ožiljak nakon operacije, a sve se da srediti šminkom.

Kajli Džener pre operacija

U 21. godini luk njenih obrva je izvijeniji, što doktor objašnjava tretmanom botoksom ili pak tetoviranjem obrva.

Kajli Džener pre operacija

Tokom godina, očito je da joj je nos postao tanji, lice oblije, usne punije. Ali i razmak između nosa i usana je manji, što može da bude rezultat filera koji se ubacuju ispod nosa, ili hirurškim podizanjem usana, a ožiljci su gotovo neprimetni

Doktor Aleks Karidis takođe kaže:

- Kajli je i sama priznala da je "nešto radila", a po ovim fotografijama bih mogao da zaključim da se radi o osobi koja ima najmanje 26-27 godina, pre nego da je tek napunila 22. U redu, ona je poslovna žena i majka koja želi da je shvataju ozbiljnije i zato se i trudi da izgleda starije. To je u ljudskoj prirodi.

S moje stručne tačke gledišta, mogu da kažem da je njen nos mnogo tanji i praviji ka vrhu, tako da je moguće radila rinoplastiku. Obrve su izvijenije i podignutije. To može da bude rezultat ubrizgavanja botoksa ili tetoviranja. Gornji kapci su joj manji i zategnutiji, tako da je moguće da je radila podizanje kapka, kao i da je radila podizanje gornje usne. Sve te procedure su minimalne, ali prave zaista veliku razliku. Ostavljaju minimalne ožiljke koji se lako prekrivaju šminkom.

Kajli Džener pre operacija

Komentari (0)

Loading