Celebrity News

Snimak iz vile Živojinovića otkriva kako se zaista slažu Brenine snaje (video)

Snimak iz vile Živojinovića otkriva kako se zaista slažu Brenine snaje (video)

Vila Živojinovića bila je sinoć centar dobre zabave i raspoloženja. Slavila se godišnjica ljubavi najlmađeg Breninog sina Viktora i njegove izabranice Sandre Miljaković. Njihovoj sreći radovali su se svi, a posebno članovi najbliže porodice.

Kako je muzika neizostavan deo porodice Živojinović, ni ovoga puta nije izostala pesma. Najemotivniji deo večeri bio je kada je Aleksandra Prijović rešila da zapeva Cecinu pesmu „Neću dugo”.

Ona i Viktorova devojka pevale su zajedno, rame uz rame i svima jasno stavile do znanja da su u sjajnim odnosima.

Viktor je svoju dragu obradovao buketom sa 101 ružom, a godišnjicu su obeležili i na društvenim mrežama.

Na svom „Instagram” profilu Sandra je objavila zajedničku fotografiju s nedavnog putovanja u Nicu, što je dopunila stihovima Žaka Prevera, a Viktor joj je odgovorio da je voli najviše.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) дана 3. Авг 2020. у 4:37 PDT

– Hiljade i hiljade godina ne bi bilo dovoljno da se opiše kratki sekund večnosti u kome si me ti poljubila... U kome sam te ja poljubio... Volim te! – piše u opisu Sandrine objave.

 Da je Viktor presrećan u vezi sa Sandrom, potvrdila je i Lepa Brena

– Sandra je divna devojka i veoma mi je drago kada vidim da se moji sinovi slažu sa izabranicama. Uvek sam ih učila da devojke treba da vole i poštuju, a vidim da je taj deo našeg vaspitanja urodio plodom. Potrebno je da se ljudi nađu i pronađu, a Viktor i Sandra uživaju u vezi. Uz to, otkrila sam da Sandra fantastično šminka. Tokom izolacije našminkala je i mene i nekoliko mojih prijateljica. Oduševljene smo i želela sam da joj pružim podršku jer na mlađima svet ostaje – rekla je Brena nedavno za „Kurir”.

 

Komentari (0)

Loading