Celebrity News

Frajer koji se krije, a znaju ga svi! Pevačica Anastasija otkrila zašto ne objavljuje slike sa dečkom!

Frajer koji se krije, a znaju ga svi! Pevačica Anastasija otkrila zašto ne objavljuje slike sa dečkom!

Pevačica Anastasija otkrila je zašto ne objavljuje slike sa svojim zgodnim dečkom. Pričala je o tome koliko je pozitivno uticao na nju jer je mnogo ozbiljniji, ali i da je ona pored njega odrasla…

Ona je za magazin „Hello! otkrila da joj prija relacija Beograd – Novi Sad i da se u ovom vojvođanskom, mirnom gradu, oseća kao kod svoje kuće…

– Komotno mogu da kažem da se u tom divnom gradu osećam kao kod kuće. Život se odvija znatno sporije nego u prestonici, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Energija Novog Sada baš mi prija. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena – rekla je pevačica Anastasija.

Budući da se Đorđe ne bavi javnim poslom, Anastasija je objasnila zašto ne objavljuje slike s njim, kao i da se to podrazumeva jer poštuje njegove želje.

– Đorđe ne želi da bude u medijima, ne bavi se poslom koji podrazumeva javnost i nema potrebe da se eksponira preko mene, niti to želi. Poštujem njegovu odluku, a i sama verujem da je bolje da bar taj deo života sačuvam za nas dvoje – rekla je pop pevačica Anastasija.

NE PROPUSTITE: Anastasija Ražnatović pokazala novi izgled i „Instagram“ je eksplodirao!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Jul 5, 2020 at 10:33am PDT

Pevačica Anastasija - Đorđe je stariji, iskusniji, a ja sam pored njega sazrela! 

– Imala sam 18 godina kad smo počeli da se zabavljamo. Mogu vam reći da je vreme proletelo.

– Mislim da se osoba u suštini ne menja i da onaj ko je uz vas ne treba ni da pokušava da vas menja. Naravno, normalno je da se čovek, sam po sebi, promeni za četiri godine. Takođe, verujem da je veza s njim tome dosta doprinela, ali ne u smislu „menjanja moje suštine”, već sazrevanja.

– Đorđe je, ipak, stariji i iskusniji. Htela ili ne, u hodu pored njega mnogo sam naučila i u neku ruku sazrela. Ne postoji ništa lepše nego kada u jednom trenutku shvatite da uz nekoga rastete, da vas konstantno motiviše da budete najbolja verzija sebe, da istovremeno budete svoji i prihvaćeni – rekla je Anastasija za magazin „Hello!.

NE PROPUSTITE: Anastasija čestitala Ceci 47. rođendan: Želim da zauvek izgledamo kao sestre!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Jul 8, 2020 at 4:08am PDT

Komentari (0)

Loading