Celebrity News

Tužna vest u porodici Šaulić: Ilda izgubila bebu!

Tužna vest u porodici Šaulić: Ilda izgubila bebu!

Popularna pevačica Ilda Šaulić izgubila je bebu.

Ilda Šaulić i Bojan Vučković doživeli su veliki gubitak. Kako piše magazin „Glorija”, Ilda je izgubila bebu, a pre samo nekoliko nedelja ona i njen suprug radovali su se dolasku drugog deteta.

Ćerka folk legende Šabana Šaulića bila je u trećem mesecu trudnoće, a lepe vesti je saznala na dan rođendana njenog brata Mihajla, 15. juna.

NE PROPUSTITE: Ilda Šaulić otvorila dušu o ocu, a onda otkrila nešto o ćerki Emi što NIKADA javno nije rekla!

- Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osećam neke posledice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam uprkos svemu uspela da sačuvam unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmerno pomogli i porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu - rekla je Ilda, a prenose mediji pisanje časopisa "Gloria".

- Zasad, sva moja snaga je preusmerena na oporavak, jer postoje ljudi kojima sam potrebna, pre svega moja ćerka Ema. Upravo zbog nje moram biti snažna čak i u najtežim trenucima - rekla je pevačica.

- U javnosti se sa gubicima nosim podignute glave, dostojanstveno i bez prevelikog ispoljavanja emocija. Takva sam po karakteru, ali sam tako i vapitavana. Kada ostanem sama, plačem i puštam da bol iz mene steče kroz suze - ispričala je ona.

- Na svu sreću, imam pametno i za svoje godine zapanjujuće zrelo dete. Svakome ko se javi na telefon je govorila kako će da dobije batu ili seku. Ovo je prihvatila kao neminovnost. Ona je inače takva. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavajući da je na taj način poštedimo.

- Nismo znali kako da joj saopštimo istinu, a da ona to razume i prihvati. I onda je jednom prilikom, kada smo joj dali taj odgovor rekla: "Moj deda nije na putu, on je sa anđelima". Bili smo šokirani, ali smo shvatili da od nje ne treba kriti previše stvari - završava Ilda.

Iako su se neizmerno radovali što će svojoj naslednici podariti brata ili sestru, Ilda i njen suprug takođe su bili jako zabrinuti jer je ona bila pozitivna na covid-19.

– Dragi moji, imam s vama da podelim dve vesti, jednu najlepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da će naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na covid-19.

NE PROPUSTITE: Ponosna tetka Ilda Šaulić- Zbog Lukine fotografije se ustalasale društvene mreže (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Jul 2, 2020 at 2:06am PDT

– Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mere, uključujući i samoizolaciju. Hvala vam unapred na lepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda – poručila je ona na svom „Instagram” profilu.

– Ilda nije imala nikakve simptome, testirala se nakon što je saznala da je trudna kako bi bila mirna. Međutim, test je bio pozitivan i dva dana nakon toga dobila je prve simptome. Izgubila je čulo ukusa i mirisa, ali temperaturu nije imala – rekao je izvor za „Telegraf” i otkrio da se Ilda oseća dobro.

– Izolovala se odmah, a njen suprug i ćerka Ema negativni su na koronu. Ovih dana treba da ponovi test. Dobro se oseća, a gde se zarazila, to ne zna. Bila je u studiju, snimala je spot, obavljala svakodnevne stvari… Važno je da se dobro oseća, a sve drugo je manje bitno.

Pročitajte: Ilda Šaulić u ljubavnom zanosu sa suprugom Bojanom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Mar 8, 2020 at 3:32pm PDT

Komentari (0)

Loading