Celebrity News

Kanje Vest trese svet izjavama: Kris je prodala snimak seksa!

Kanje Vest trese svet izjavama: Kris je prodala snimak seksa!

Kanje Vest je nakon političkog mitinga koji je održao u nedelju u Vajomingu, objavio niz tvitova koji su uzdrmali svet. Naime, on je razoktrio sav prljav vešm, do sada, srećne, nasmejane i bogate porodice Karšdašijan-Vest. 

Kanje Vest trese svet tvitovima!

Kanje Vest poprilično je uzdrmao svet novim navodima koje je uplakan izneo tokom svog političkog mitinga. Popularni reper govorio o oružju, politici, a u jednom trenutku istakao je da je njegova supruga, Kim Kardašijan, spasila malu Nort i rodila je i onda kada on to nije hteo.

- Čak i ako moja žena želi da se razvede od mene nakon ovog govora, neka joj bude, iplitički miting

ak je ona na svet donela našu Nort, čak i kad ja to nisam hteo. Zaštitila je to dete - izjavio je Vest na mitingu

Slavni dizajener opleo je i po svojoj tašti, Kris Džener ističići da je ona zaslužna što je porno-snimak njegove supruge ugledao svetlost dana.

- Kunem se Bogom da Nortina mama nikada ne bi prodala svoj snimak seksa, to je odluka moje tašte. Na ranču sam, nađite me – dodao je reper.

NE PROPUSTITE: Frapantna bahatost poznate starlete: Kim Kardašijan ovim zgrozila fanove (foto)

 

View this post on Instagram

 

#KanyeWest had quite a bit to say on Twitter tonight...👀😳

A post shared by WorldStar Hip Hop / WSHH (@worldstar) on Jul 20, 2020 at 7:49pm PDT

Kanje Vest trese svet - Kim je pokušala da me smesti u bolnicu!

Takođe, Kanje je istakao da voli svoju ženu i da mu je krivo što oni nisu pored njega, ali da joj neće dozvoliti da ga smeste u bolnicu.

- Volim svoju ženu. Moja porodica treba da je pored mene. Nije više bitno šta "E!" televizija i "NBC" žele. Kim je pokušala da dođe u Vajoming sa doktorom da me zaključaju kao u filmu "Get Out" jer sam plakao dok sam govorio o spašavanju života moje ćerke juče.

Kanje je ovim obraćanjem podigao buru na društvenim mrežama, ali su mnogi došli do zaključka da poznati reper prolazi kroz težak period i da mu je stručna pomoć neophodna.

NE PROPUSTITE: Kim Kardašijan i Kanje Vest otvorili vrata novog doma: Ona priznaje da još nije ušla u bazen!

Komentari (0)

Loading