Celebrity News

Glumac postao otac: Stefan Kapičić dobio sina

Glumac postao otac: Stefan Kapičić dobio sina

Stefan Kapičić dobio sina, još ne zna kako će ga nazvati

Srpski glumac i njegova supruga Ivana Horvat nedavno su sa obožavaocima podelili vest da postaju roditelji. Lepa glumica pokazala je fotografije trudničkog stomaka na dan svog 32. rođendana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Horvat (@ivanahorvatkapicic) on Apr 16, 2020 at 12:48am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Horvat (@ivanahorvatkapicic) on Apr 16, 2020 at 12:48am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Horvat (@ivanahorvatkapicic) on Apr 16, 2020 at 12:47am PDT

PROČITAJTE: Stefan Kapičić – Ostvarenje sna nakon deset godina u Americi: Borba mi se isplatila

„Udarna vest!”, „Divno”, „Čestitamo”, samo su neki od brojnih komentara kojima instagramska publika glumačkom paru upućuje lepe želje.

Sada stiže vest da je glumica rodila sina, a ime koje će mu dati još uvek nije poznato.

Stefan Kapičić i Ivana Horvat venčali se na tajnoj ceremoniji u Los Anđelesu

Stefan i Ivana upoznali su se na snimanju serije „Zora dubrovačka 2013. godine. Inače, Ivana Horvat do tada se bavila manekenstvom i to joj je bila prva profesionalna uloga. I, kako vidimo, sudbinska.

PROČITAJTE: Stefan Kapičić i Ivana Horvat se tajno venčali u Kaliforniji

Posle tri godine skladne veze Stefan i Ivana rekli su sudbonosno „da” 2017. godine. Venčanje je održano daleko od očiju javnosti, na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu.

– Da, venčali smo se u Los Anđelesu. Veoma smo srećni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe – rekao je Stefan kad su ga pozvali da provere informaciju. Više od toga nismo saznali o ovom važnom činu.

Fatalne Hrvatice

Podsetimo se, Stefana je pre Ivane osvojila modna dizanerka Miranda Viđak. Važili su za jedan od najskladnijih parova, pa je njihov raskid svojevremeno začudio čak i najbliže prijatelje. Bili su u vezi osam godina.

Ipak, da tako duga ljubav ne može da se preko noći izbriše gumicom, pokazala je Miranda kada je posle njihovog rastanka uputila svom nekadašnjem dragom emotivnu poruku.

- Usred svih ludosti života, nepodnošljivih ljudi, raznih pitanja, prevara koje postoje oko nas i posebno muškaraca koji su sve samo ne muškarci, želim da odam priznanje čoveku bez kojeg bih umrla. Hvala ti što si moj najbolji prijatelj, kakav se samo poželeti može, hvala ti što me nikad ne osuđuješ i što tačno znaš ko sam u svakom trenutku, šta god da uradim ili izgovorim. Možda si, ponekad, najteža osoba za život, ali si najbolji čovek kojeg sam ikad upoznala.

- Uvek si tu za mene, i onda kada to ne tražim, bez obzira na to da li smo u vezi. Poslednjih deset godina nije prošao nijedan dan a da se bar dva puta nismo čuli, makar i sa različitih krajeva sveta. Hvala ti za beskrajnu podršku, hvala ti što si uvek tu, čak i kada sam u problemima. Činiš me razumnom, činiš da stojim sa obe noge na zemlji, vraćaš me u život svaki put kada me unište. Ti si moja porodica i svakog dana zahvaljujem svemiru što te imam u životu. Volim te zauvek! – napisala je Miranda pored zajedničke fotografije sa Stefanom.

PROČITAJTE: Stefan Kapičić- Ostvarujem sve svoje snove

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRANDA VIDAK (@mirandavidak) on Oct 3, 2014 at 1:19pm PDT

Odlazak u Ameriku

Inače, Kapičić je 2007. godine odlučio da se okuša na novom, većem tržištu od ovog balkanskog, te se uočio sa surovom konkurencijom u SAD. Prvih deset meseci nije smeo ništa da radi, niti da napušta zemlju, a onda je ušao u SAG (Američku uniju glumaca) i počeo da ostvaruje svoje snove.

Komentari (0)

Loading