Blog

Kuća Jelene Karleuše krije tajnu njenog braka

Kuća Jelene Karleuše krije tajnu njenog braka

Jelenu Karleušu možete da volite ili mrzite, ali jedno je sigurno – pevačica nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njeni modni izbori, izjave, pesme, sve je smišljeno s jednim ciljem – da izazove reakciju. Jelena Karleuša je jedna od retkih javnih ličnosti koja ne angažuje stilistu – njen ukus je originalan i pleni pažnju. Ekstravagantna je u svemu, pa je njen odabir životnog prostora podjednako zanimljiv.
 

Kuća Jelene Karleuše je poklon od supruga Duška Tošića


Srpski fudbaler Duško Tošić napustio je 2018. turski „Bešiktaš” kako bi zaigrao u dresu kineskog kluba „Guangdžou”, čiji je trener bio Dragan Stojković Piksi. Time je postao drugi najplaćeniji srpski fudbaler (posle Nemanje Matića), što je znatno promenilo stanje na njegovom bankovnom računu. Zato je rešio da sebe nagradi, tačnije, svoju suprugu Jelenu Karleušu, kojoj je poklonio vilu na Dedinju. Zanimljivo je da se Duško odlučio da kupi kuću upravo od Piksija. Domaći mediji preneli su da je vrednost vile oko 2.500.000 evra.


Kuća Jelene Karleuše je definicija luksuza 

Luksuzna nekretnina poseduje dva bazena – unutrašnji i spoljni, dve garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno zidovima, kamerama i bodljikavom žicom.

U kući postoji čak pet kupatila, a ono što je zanimljivo jeste da Jelena i Duško imaju svako svoje jer je to, kako je pevačica jednom prilikom rekla, jedna od tajni srećnog braka.

Jelena Kareluša i Duško Tošić zajedno su već 14 godina i imaju dve ćerke, Niku i Atinu. Uprkos svim izazovima s kojima su se kroz godine susretali, ostali su zajedno, a pevačica je jednom prilikom ispričala njen recept za dug i srećan brak.

– Odvojena kupatila i toaleti, što više biti razdvojen sa supružnikom ili suprugom da bi se ljudi malo uželeli. Odvojeni novčanici i, ono najbitnije, kao šlag na kraju – ljubav! – rekla je Jelena svojevremeno u „Exkluzivu”.

Jelena Karleuša preselila se 2019. u vilu na Dedinju sa ćerkama i suprugom

Kako kuća Jelene Karleuše zaista izgleda, imali smo priliku da vidimo na njenom „Instagram” profilu. Ona često objavljuje fotografije iz svog luksuznog doma. 

PROČITAJTE: Kojoj bolje stoji: Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac u smelom izdanju

– Moj novi dom – napisala je pevačica.

Jelena često pozira u svom bajkovitom dvorištu, pa možemo da naslutimo kakav je luksuz u kom ona uživa.

– Kuća se nalazi u otmenom i bogatom delu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Karleuši se posebno sviđa to što je vila prostrana, što ima privatnost i veliko dvorište za decu. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Za Atinu i Niku planirane su zasebne sobe s terasom i kupatilom, a iza kuće će biti izgrađen bazen. Takođe, postoje i sobe za poslugu, kao i tri gostinske – rekao je izvor tada za srpski tabloid.

PROČITAJTE: Sve je prštalo - Seksi Jelena Karleuša izdominirala na nezapamćenom onlajn koncertu!

Kuća Jelene Karleuše posebno je dekorisana za praznike

Pevačica se trudi da svojim ćerkama napravi bajku svakoga dana, ali za praznike je njihov dom začinjen istinskom čarolijom. Tako je za Novu godinu i Božić cela kuća bila dekorisana  lampicama i prepoznatljivim simbolima – Sneškom Belićem, irvasima, Deda Mrazom.

 

Za Uskrs je njihovo dvorište podsećalo na kadrove iz crtanog filma „Alisa u Zemlji čuda”.

Duško Tošić koji se na društvenim mrežama retko oglašava, na Uskrs je napravio izuzetak. Tada je podelio fotografije iz svog luksuznog dvorišta i pokazao kako su on i njegova supruga Jelena proslavili Uskrs.

 

Dekoracija koja je krasila njihovo dvorište bila je kao iz bajke, a pomalo je ličila i na bajkovite kadrove iz crtanog filma „Alisa u Zemlji čuda”. Svaki detalj posebno je odabran za ovu priliku kako bi Atina i Nika bile srećne i zadovoljne. 

PROČITAJTE: Muzička zvezda Jelena Karleuša pokazala deo luksuzne vile (foto)

Komentari (0)

Loading