Blog

Saša Popović uživa u bogatstvu i luksuzu svim svojim čulima

Saša Popović uživa u bogatstvu i luksuzu svim svojim čulima

Saša Popović bogatstvo prikazuje kada god ima priliku za to. On je jedna od najznačajnijih ličnosti sa domaće estrade i jedan je od kreatora domaće medijske scene. Zahvaljujući njegovom trudu i radu, današnja estrada je obogaćena mnogim izuzetno kvalitetnim pevačima koji imaju izvrstan vokal.

Dugogodišnji rad i investiranje vremena u pronalaženje talenata kako u Srbiji, tako i širom regiona, urodio je plodom. To je jedan od razloga zbog kojih je "Grand Production" jedna od najuspešnijih produkcijskih kuća. Veliki broj pevača koji okuplja čine izuzetan muzički sastav koji i dan danas radi na tome da privuče nove i mlade talente. Lepa Brena samo je jedan od njegovih pronalazaka. Time je promenio na bolje ne samo svoj, već i njen život.

Saša Popović bogatstvo i početak karijere

Aleksandar Popović, poznatiji kao Saša Popović, rođen je 1954. godine godine u Novom Sadu. Od 1996. godine živi i radi u Beogradu.

https://www.instagram.com/p/BtBlGAjB-NQ/

Godine 1976. osnovao je muzičku grupu "Lira šou". Njegov život se značajno promenio 1980. godine kada je počeo da sarađuje sa Fahretom Jahić, poznatijom kao Lepa Brena. Samo godinu dana kasnije napravili su "bum" na sceni sa pesmom "Čačak, Čačak" i privukli neverovatan broj obožavatelja. Nakon toga, hitovi su počeli da se nižu, a istakli su se "Mile voli disko", "Duge noge", "Sitnije, Cile sitnije", "Hajde da se volimo" i brojne druge numere koje su ušle pod kožu svima u regionu.

Proslavio se kao muzičar, harmonikaš i osnivač benda "Slatki greh". Tokom deset godina nastupao je sa Brenom u gotovo svakom mestu širom bivše Jugoslavije. Tokom i posle rata devedesetih godina radio je u produkcijskoj kući ZAM. Uvek se trudio, radio, a to se i isplatilo s obzirom na to da danas uživa u neverovatnom bogatstvu.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Jedan od njegovih najvećih uspeha je to što je postao direktor produkcijske kuće "Grand". Upravo od tada njegovo ime i prezime spominju se zajedno sa neverovatnim bogatstvo.

Saša Popović bogatstvo je stekao baveći se muzikom

Neretko se događa da osvane naslov koji navodi na to da Saša Popović ne samo da ima mnogo novca, već ga neumoljivo i troši.

Jedan od primera je i taj da je nedavno kupio luksuznu jahtu za milion evra. Veruje se da će održavanje ove jahte, zajedno sa usidrenjem i angažovanjem skipera, mesečno koštati Sašu oko deset hiljada evra.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

"Jahta je dugačka oko 18 metara, stara je oko tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i zato nije čudno što je koštala milion evra. Saša nije ni pitao za cenu, pozvao je i rekao da želi baš tu jahtu, a kada su mu rekli koliko košta, rekao je - U redu, kupujem". 

Takođe, u medijima se navodi da je produkcija, u kojoj je Popović direktor, u poslednjih pet godina zabeležila rast zarade koja se meri u milionima evra. Takođe, navodi se i da se tokom emitovanja samo jedne epizode "Zvezda Granda" zaradi preko 100 hiljada evra.

https://www.instagram.com/p/BzF6r_bi9mc/

"Sašina ukupna zarada u poslednjih pet godina, računajući i sedam i po miliona od prodaja kompanije Grand 2014. godine, iznosi oko 10.500.000 evra", navodi se u medijima. Takođe, društvenim mrežama kruži podatak da Popović na ruci nosi sat od 40 hiljada evra.

Da li Saša Popović odlazi u penziju?

S obzirom na to da je Saša Popović aktuelan u medijima duže od 40 godina, nagađa se da će uskoro da se povuče i da ode u penziju.

"Saša Popović je ostvario pravo na svoju zasluženu penziju, ali to ništa neće promeniti kada je reč o njegovim poslovnim i kreativnim aktivnostima, budući da ostaje na čelu Granda", pisalo je u saopštenju ove produkcijske kuće.

I dalje javnost intrigiraju brojni navodi u vezi sa Grand produkcijom i raspodelom, kako vlasništva, tako i prihoda. Smatra se da je Sašim trenutni udeo u vlasništvu 24 odsto. Uvereni smo da je vreme da se Saša opusti i odmori, ali i da mu je to preko potrebno. U taj pprilog govori i činjenica da je nedavno po prvi put u svojoj karijeri ostavio posao. Tom prilikom je otputovao na Maldive kako bi se relaksirao i odmorio.

Čitajte Story! Svakodnevno vam donosimo najnovije vesti iz života poznatih! Budite u toku i ne propustite najnovije vesti!

Komentari (0)

Loading