Arhiva brojeva

Danica Ristovski nakon razvoda kao devojčica, čak joj je i stajling tinejdžerski...Eh da je Lazar ovo mogao da pretpostavi...

Danica Ristovski nakon razvoda okrenula se poslu i sinovima

Danica Ristovski nakon razvoda kao devojčica, čak joj je i stajling tinejdžerski...Eh da je Lazar ovo mogao da pretpostavi...

Ata Images/Antonio Ahel

Danica Ristovski nakon razvoda promenila je život iz korena i to osim glumičinih bližnjih primećuju kolege i fanovi.

Bivša supruga Lazara Ristovskog kao da je procvetala pošto je na dugogodišnji brak sa rediteljem stavila tačku.

Pročitajte: Gde si sada, Lazare, da ovo vidiš? Ristovski ostavio Danicu nakon 42 godine braka, a ona pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu (FOTO)

Okrenula se poslu, sinovima snajama i unucima, koji su joj nakon teškog životnog razoblja, takozvane male smrti, kako mnogi razvod doživljavaju, vratili osmeh na lice.

Korigovala je Danica pogled na svet, posvetila se stvarima koje je ranije zapostavila, istovremeno primetno je da nema više isti odnos prema modi.

Instagram

 

Ako je suditi po najnovijim fotografijama koje je iznedrio fotograf Stara, bivša Lazina ljubav komade namenjene njenom uzrastu eliminisala je iz svog ormara i zamenila ih mladalačkim kombinacijama.

Jakne sa faltama i čipkom, uske farmerke, lepršave bluze i patike sastavni su deo njenog novog stajlinga, a tu je i rajf za kosu obavezno u nekoj jarkoj boji.

Pročitajte:Gde si sada, Lazare, da ovo vidiš? Ristovski ostavio Danicu nakon 42 godine braka, a ona pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu (FOTO)

Da je Danica Ristovski nakon razvoda procvetala svi su primetili, te komentarišu.

Instagram

 

Komentari su doduše podeljeni, ali svakako je više komplimenata koji joj iznova vraćaju osmeh na lice.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading