Celebrity News

Vanja Radovanović: Svoj uspeh dugujem ujaku Miladinu Šobiću

Autor: | 20/02/2018

Vanja Radovanović: Svoj uspeh dugujem ujaku Miladinu Šobiću

Na Evroviziji u Lisabonu Crnu Goru predstavljaće Vanja Radovanović, ovogodišnji pobednik "Montevizije", crnogorskog nacionalnog izbora. Radovanović će se evropskoj publici predstaviti pesmom "Inje".

Radovanović je istaknuo da se raduje evrovizijskom nastupu koji ga očekuje 10. maja u Lisabonu i u intervjuu za Dnevni avaz priznao da je imao veliku podršku svog ujaka, velikog kantautora Miladina Šobića.

- Izuzetno nam je drago da je publika izabrala našu pesmu, jer je uvek milo kad publika bira, naročito kad uzmemo u obzir činjenicu da im se pesma svidela nakon jednog ili dva slušanja, što danas nije lako. Ukusi odlučuju i u tim situacijama nikad ne možeš da znaš na čemu si – kaže Radovanović.

Zbog Vanjinog uspeha, u njegovoj porodici, vladala je slavljenička atmosfera, a sve vreme uz njega je bio i ujak Miladin.

- Ujak mi je, naravno, poželeo sreću i bio mi velika podrška. On je veoma ponosan na sve to. Na koncu, zbog njega sam tu gde jesam i to je naš privatni uspeh, jer smo mi muzička porodica. Ceo život smo okruženi muzikom i ona je veliki deo našeg života. Lepo je kad ti još neko pokaže da radiš pravu stvar. Znam da je i njemu jednako drago kao i meni – iskren je Radovanović za avaz.ba.

Pesmu “Inje” komponovao je pre godinu dana, ali tada nije ni slutio da će upravo s njom predstavljati svoju zemlju na jednom od najprestižnijih muzičkih takmičenja.

- Tad sam imao samo strofe, ali nije bilo u planu da to može biti evrovizijska pesma. Iako nisam imao nameru da se prijavim za Evroviziju, na nagovor supruge i sestre, počeo sam da razmišljam o tome. Pokušavao sam da nađem nešto što bi odgovaralo evrovizijskoj formi, što može dosledno da predstavlja Crnu Goru. Vratio sam se “Inju”, napravio refren i to mi se činilo kao prava stvar za Evroviziju – rekao je Radovanović.

Објава коју дели ESCBubble (@escbubble) дана 17. Феб 2018. у 1:29 PST

"Eurosong" će se održati od 8. do 12. maja u Lisabonu, a Crna Gora će nastupiti druge polufinalne večeri, odnosno 10. maja.

A ko će Srbiju predstvaljati ove godine saznaćemo večeras!

Објава коју дели ? Lisbon 2018 ? (@esc_th_nl) дана 18. Феб 2018. у 2:58 PST

Uživajte u Vanjinoj pobedničkoj numeri.