Saša Popović i Suzana Jovanović za “Story” o planovima za budućnost: Ko će uskoro preuzeti “Grand”

01/02/2018 | 11:24

Retko kome pođe za rukom da izgradi pravo poslovno carstvo, po kakvom su danas poznati muzički mag Saša Popović (63) i njegova životna saputnica, pevačica Suzana Jovanović (48). Međutim, nije „Grand produkcija” jedino što ih zaokuplja u životu , tu je i porodica u koju su marljivo ulagali sve ove godine i kojom se danas neskriveno diče. Nju čine njihova ćerka Aleksandra (18) i Suzanin sin Danijel (30) koga je Saša prihvatio kao sopstvenog i večito ga tako i tretirao, ne odvajajući ga nijednog momenta od svoje mezimice. Danas su ta deca već odrasli ljudi za koje se ponosni roditelji nadaju da će nastaviti putem koji su oni prokrčili. U iskrenom razgovoru za „Story“, Saša i Suzana govore o planovima za budućnost i onome što su naučili njihove potomke.

Ne krijete veliku želju da vaš biznis sutra produže vaši naslednici. Kakvi su izgledi da se to dogodi?

Saša: Za dve godine, američka kompanija „Junajted grupa“ preuzeće stopostotno vlasništvo nad „Grandom“, ali ja ću i dalje biti na njegovom čelu. Naša deca već su deo te priče i naravno da bih voleo da produže moju zaostavštinu, ali videćemo još na koji način.

Suzana: Saša bi bio najponosniji da Aleksandra nastavi njegovim stopama. A koji roditelj ne bi voleo što je njegovo dete nastavilo njegovu viziju? Moj sin Danijel već je u tome, završio je SAE u Ljubljani, dakle, već je inženjer zvuka, dok je Aleksandra naklonjenija dizajnu. To bi mogao da bude vizuelni dizajn, za fotografiju ili scenu, ali ona se još traži pa ćemo videti šta će odabrati – rekla je Suzana za “Story” i objasnila kako njen suprug zapravo nikada neće otići u penziju:

– Sale stalno priča o tome kako jedva čeka da ode u penziju i odmori se od obaveza, ali ja mu onda odgovorim da se on nikada neće penzionisati. Uvek će raditi, makar i od kuće, iz fotelje, telefonom. Pravi je radoholičar, ne zna da sedi, ne drži ga mesto. Takav je, to je ta energija. Da on sutra sedi u nekoj bašti, pije kaficu i čita novine s drugim penzionerima, to nećete videti.

Šta su još Saša Popović i Suzana Jovanović pričali o svom poslu, deci i braku pročitajte u novom broju magazina “Story” koji je u prodaji do 6. februara

Boris PopadićBoško Karanović

Još iz rubrike