Haljine Biljane Tipsarević u Londonu, Parizu, Milanu, Šangaju

11/06/2018 | 16:05

Jedna od naših najuspešnijih modnih dizajnera  Biljana Tipsarević ostvarila je prvi korak u proboju svojih modela na evropsko tržište. Biljana je potpisala ugovor sa “AMF fashion” jednom od najuticajnih evropskih agencija za zastupanje modnih dizajnera sa sedištem u Parizu, Londonu i Šangaju.

– Izuzetno sam uzbuđena  jer moj san jeste da naše modele nose žene na ulicama Pariza, ali i širom Evrope. London, Paris, Milano i Šangaj su prva četiri grada gde će se prodavati moja nova kolekcija pod brendom za internacionalno tržiste – Emilie by Biljana Tipsarevic. Emili je moja amajlija, moj najveći razlog i ponos i želela sam da brend nosi njeno ime – istakla je poznata dizajnerka.

Kolekcija je za proleće leto 2019, izrađena je od najkvalitetnije italijanske svile i prefinjenog brokata. Dizajnerka je bila vrlo istrajna da napravi iskorak  u vidu siluete i besprekornih krojeva.

– Sileuta je ženstvena, lepršava, sa naglašenim osećajem luksuza u materijalu, jer je sofisticiranost i ovoga puta bio imperativ. Kolekcija je izradjena u Srbiji, zbog čega sam ponosna, jer na taj način pospešujemo izvoz domaćih proizvoda koji mogu da pariraju svetskim – zaključuje Biljana Tipsarević.

Story.rsPromoDušan Petrović

Još iz rubrike