Celebrity News

Ovako to rade MODNE BLOGERKE: Kjara Feranji - žurka za PRVI ROĐENDAN SINA Leona

Ovako to rade MODNE BLOGERKE: Kjara Feranji - žurka za PRVI ROĐENDAN SINA Leona

Kjara Feranji, najbogatija modna blogerka na svetu, i njen verenik reper Fedez, proslavili su juče prvi rođendan svoga sina Leonćina. Blogerka nije mogla da sakrijr svoje oduševljenje, a obzirom da je tokom cele trudnoće i nakon porođaja, objavljivala emotivne fotografije na svom Instagramu, Kjara je i ovoga puta sa fanovima podelila trenutke radosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Mar 19, 2019 at 12:03pm PDT

- Leo, danas si ti je prvi rođendan. Došao si u naše živote pre godinu dana i učinio našu stvarnost bolju od bilo kakve fantazije. Volim te zauvek, hvala što si mene odabrao za svoju majku - napisala je Kjara pored fotografije na kojoj pozira sa svojim sinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Mar 19, 2019 at 9:11am PDT

Nakon što je na svom Instagramu pre godinu dana objavila prvu fotografiju sina Lea, Kjarinu fotografiju “lajkovalo” je nekoliko hiljada njenih fanova. Iako su mnogi blogerku kritikovali zbog toga što svoju privatnost previše “nudi” javnosti, brojke od nekoliko miliona pratilaca na godišnjem novu donose joj više od 8 miliona dolara zarade. Magazin “Forbes” ju je prošle godine uvrstio među 30 najbogatijih ljudi na svetu koji imaju do 30 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Mar 20, 2019 at 1:53am PDT