Celebrity News

Ćerka Milića Vukašinovića optužila oca za nasilje: Svašta sam preživela s njim

Ćerka Milića Vukašinovića optužila oca za nasilje: Svašta sam preživela s njim

Čitav region nedavno je obišla vest da je ćerka muzičara Milića Vukašinovića, Maja Avdibegović, pokušala da prereže vene, a ona se prvi put nakon toga oglasila u javnosti i progovorila o svom odnosu sa ocem.

Maja je za "Kurir" priznala da je dva puta pokušala da digne ruku na sebe, a kako tvrdi otac ju je maltretirao.

- Prvi put sam pokušala da se ubijem kada me je otac ostavio zbog Planinke Raković. To je bilo u godinama droge, kad sam bila dete. Nikada nisam pokušala da izvršim samoubistvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savest. Kao dete sam ga iznosila iz kafana upi*anog i ispovraćanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživela s njim - ispričala je ona.

Milićeva ćerka dodala je i da je, kako kaže, sama brinula o nepokretnoj majci.

- Moja mama je godinama konobarisala i izdržavala ga. Kada je pala u postelju, ostavio nas je. Dovela sam joj socijalne radnike i doktore da joj pomognu, njeno je bilo samo da potpiše da ide u dom. Ostala bi joj invalidnina i imala bi prava na negu, ali ona nije htela da potpiše. Tad sam poludela, razbila staklo, prerezala ruku, došla je Hitna, pa su me odveli na psihijatriju. Nikada se ne bih ubila dok su mi deca živa i zdrava. To je bilo iz protesta zbog majčine situacije, a tata me je krivio što sam je smestila u dom. Pomračio mi se um, patim od bipolarnog poremećaja, redovno uzimam lekove - rekla je ona za ovaj list.