Celebrity News

Nemam ni dinara! Milica Pavlović šokirala priznanjem: Posvetiću se seoskim radovima

Karijera Milice Pavlović traje duže od decenije

Nemam ni dinara! Milica Pavlović šokirala priznanjem:  Posvetiću se seoskim radovima

Antonio Ahel/ATAImages

Karijera Milice Pavlović traje duže od decenije. Prvi put je u javnosti nastupila 2011. godine na audiciji za Zvezde Granda.

Pročitajte: Milica Pavlović iskopirala stajling Nataše Bekvalac, promenila samo jedan detalj (FOTO)

Od tada njena karijera ide uzlaznim putem, a sinoć je održala koncert u Zagrebu, u okviru regionalne turneje „Lav“. Ona je u Areni publiku zabavljala tri sata, a za specijalne goste izabrala je Sašu Matića, ali i Vesnu Pisarović i "Amadeus bend".

- Nisam mogla da izaberem bolje goste za Zagreb. "Amadeus bend" slušam odmalena, imam njihove autograme na njihovoj slici i slike sa njima. Saša Matić je oko moje, mi smo privatno veliki prijatelji i poslovno se uvažavamo na jednom predivnom nivou.

Za mene kažu da podsećam na mladu Vesnu Pisarović, što je za mene kompliment. Ona je vrhunski umetnik i predivna žena i dama. Pozvala sam je još u januaru, dok sam bila na Maldivima, da mi bude gošća. Iznenadila se pozivom jer se nismo poznavale uživo - ispričala je Milica za Kurir pa priznala da ima finansijske probleme.

- Sad nemam ni dinara. I torbicu sam počela da ostavljam. Nije mi žao nijednog dinara. Dok god se budem bavila ovim poslom radiću ga ili kako treba ili neću nikako.

Povući ću se i posvetiću se seoskim radovima i radu u štampariji sa svojim ocem. Kad nemam para, pitam prijatelje ili menadžera za pozajmicu i brzo to vratim. Nisam osoba kojoj treba mnogo. Znam koje lekove treba da popijem da me ne boli glava sutra kad počnu da stižu fakture - otkrila je Milica.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Komentari (0)

Loading