Celebrity News

Danas Luki Joviću svi skandiraju, a bolest žene koju voli umalo ga je slomila

Sestra Luke Jovića bila je razlog nespokoja reprezentativca

Danas Luki Joviću svi skandiraju, a bolest žene koju voli umalo ga je slomila

Photo by Stuart Franklin/Getty Images

Sestra Luke Jovića najglasnija je na tribinama kada mladi fudbaler igra.

Danas je Miljana Jović posebno srećna jer je niko drugi do njen brat doneo odlučujući bod za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Pročitajte: Luka Jović zarađuje milione a sa Sofijom i sinovima živi OVAKO - Pedantni, bolje kuhinju ne gledajte (FOTO)

Nakon utakmice sa Slovenijom svi govore o nadarenom Luki, istovremeno njegovoj supruzi, manekenki Sofiji Milošević, njegovim sinovima, ali najpre o sestri koja je imala težak životni put.

Svojevremeno fudbaler je o tome pričao i za medije, iako se trudi da intimu ne daje na tacni.

Dean Mouhtaropoulos / Getty Images

 

Miljana se, naime, godinama borila sa leukemijom, što je uticalo na sve članove porodice, posebno na reprezentativca koji je tada imao tek 9 ili 10 godina.

- Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao 9 ili 10 godina, starija sesta je bila ozbiljno bolesna, to je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju, bila je jako dugo u bolnici.

- Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena, živeo sam sa tatom i dedom, išao u Zvezdu, dok je mama bila uz sestru - ispričao je ranije fudbaler pa dodao:

Pročitajte: Sin mi je napravio decu Sofiji Milošević, NEĆU ĆUTATI - Konačno otkriveno šta mama Luke Jovića misli o svojoj snaji (FOTO)

- Bilo je to teško vreme, ali ono čega se najviše sećam je osećaj odlaska kući u Batar posle utakmica sa Zvezdom. Jednog dana, dok me je tata vozio kući sa treninga, stao je i pokupio ujaka i rođaka. Nisam znao šta se dešava, ali onda sam shvatio da imamo veliko slavlje.

Stefan Stojanov, Luka Bošković

 

- Otišli smo kući i sestra je imala papirnu kapu koja je ličila na rođendansku. Rekli su joj da je izlečena i taj nestvaran osećaj se teško može opisati, kad znaš da je sve u redu, jer smo svi bili prestravljeni jako dugo - bio je iskren Luka, koji je danas definitivno svoje ime upisao u istoriju domaćeg fudbala.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading