Celebrity News

Došli su mu na sahranu, a onda... Potresna ispovest Ene Popov o odnosu sa decom iz očevog prvog braka

Ispovest Ene Popov duboko potresna

Došli su mu na sahranu, a onda... Potresna ispovest Ene Popov o odnosu sa decom iz očevog prvog braka

Pretres/HypeTV/Youtube printscreen

Ispovest Ene Popov u emisiji "Pretres" na televiziji Hype izazvala je reakcije brojnih gledalaca. Naime, voditeljka je prvi put otkrila da ima polusestru i polubrata po ocu, kao i da su se njihovi odnosi nakon očeve smrti drastično promenili.

Na pitanje voditelja u kakvim je odnosima sa polusestrom Ksenijom i polubratom Đorđem Ena je kratko odgovorila: "Rekla bih korektnim". 

Pročitajte: Sada sam se zauvek oprostila - Ena Popov spremna za novo životno poglavlje

- Bili smo, u mom detinjstvu i u periodu do pre nekoliko godina, konstantno upućeni jedni na druge. Komunikacija je takva da je, kada se vidimo, sve u redu. Desile su se neke situacije i stvari koje su rezultirale ovakvim odnosima. Ne postoji loša namera niti je neko nekome loše nešto uradio. Sve to me je možda i bolelo u nekom trenutku, ali više ne - dodala je Ena.

Na pitanje da li njena deca poznaju decu od njenih brata i sestre otkrila je:

Zoran Mirčetić

 

- Upoznale su sina moje sestre i ja sam bila sa njim otkad je bio mali, a bratovu decu nisu ni upoznale - rekla je Ena u pomenutoj emisiji.

- Ne mogu ni ja stalno pokreteti neke inicijative, vreme je da se i druga strana pokrene. Ovo pričam i za sve odnose. 

Ispovest Ene Popov posebno je emotivna kada voditeljka govori o ocu, koji je 2020. godine preminuo.

Pročitajte: Osušila se Ena Popov! 20 kilograma manje, pola je nema - Ovo je prva fotografija nove linije koja je šokirala sve

- Bolovao je dve godine, a 15 dana pred smrt je pao u krevet i nije mogao da se kreće. Hvala Bogu što nam je Bog dao vremena da sa njim provedemo kvalitetno te dve godine, jer nije bio sve vreme u krevetu i mučio se.

Ena ne krije kolika je podrška u njenom životu bio njen otac i koliko se trudila da sa njim bude do poslednjeg dana:

- Kod njega sam bila dan pred smrt i dugo smo razgovarali. U glavi je do poslednjeg trenutka bio svestan i stabilan. 

Ata Images

 

- Ksenija je bila prisutna za vreme očeve bolesti. Oboje su bili na sahrani. Tata i brat su imali godine uspona i padova, pa razdora. To je bio njihov odnos, a ja samo ne odobravam neka ponašanja nebitno ko mi je ta osoba.

U svojoj ispovesti otkrila je i šta zamera bratu Đorđu:

- Nije mi se dopalo kako se ponaša prema mojim roditeljima, i to je to. Nisam imala prilike da mu to kažem, ali mislim da je iz mog ponašanja vrlo jasno shvatio.

Komentari (0)

Loading